Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Από εδώ κατεβάζεις fastboot rom whyred.
Xiaomi MIUI Official Forum
Περνάς με miflash σε fastboot mode.
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Δεν κλειδώνεις...
Προσεχείς arb level, ελπίζω να είσαι ενήμερος. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Από εδώ κατεβάζεις fastboot rom whyred.
Xiaomi MIUI Official Forum
Περνάς με miflash σε fastboot mode.
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Δεν κλειδώνεις...
Προσεχείς arb level, ελπίζω να είσαι ενήμερος.
Δεν ηταν ευκολο αλλα οχι ακατορθωτο!
Τα καταφερα και ετσι η γυναικα μου μετα απο 3 μηνες που εκανε να ξεκλειδωσει το redmi note 5, πλεον εχει ελληνικα στο κινητο! -
Καλοδούλευτο
Αν δεν είχε τις βλακείες με τους χρόνους ή τουλάχιστον οι χρόνοι να ήταν ΠΑΝΤΑ σταθεροί, όλα θα ήταν πιο εύκολα -
Καλησπέρα, προσπάθησα να ενεργοποιήσω το camera2 api με τον κλασικό τρόπο (edit το build.prop) αλλά δεν έπιασε (είμαι rooted και Unlocked). Εκανα edit το αρχείο με τον X-plore (έχει root priv.) αλλά μετά το reboot το αρχείο ήταν πάλι όπως το αρχικό.
Διάβασα αυτό το guide εδώ: Magisk Camera2 API Enabler - Full Version Module αλλά φοβήθικα να το δοκιμάσω αφού το camera2 api δεν υπάρχει πια στα modules του magisk για κατέβασμα...φαντάστηκα για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πια.
Να το δοκιμάσω ? Θέλω να βάλω το ARCore και γενικά να παίξω λίγο με το AR. Έκανα όλα τα βήματα που αναφέρει εδώ: ARCore, AR Stickers, and Playground for Unsupported Devices αλλά μάλλον δε δουλέυει γιατί δεν έχω ενεργοποιημένο το camera2 api.
Thanks -
-
απλά βαλε αυτό persist.camera.HAL3.enabled=1 στο build.prop μεσα στο vendor.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
απλά βαλε αυτό persist.camera.HAL3.enabled=1 στο build.prop μεσα στο vendor.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναλόγως την rom, σε official global stable αρκεί στο system, αλλά πχ σε xtrv θέλει στο vendor
Είχε γίνει σχετική συζήτηση έρευνα διαπίστωση -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ακυρο.
Build.prop λέγεται το file και υπάρχει και στον vendor φακελο και στον system
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το x-plore δεν σώζει το file. Έχει #Superuser rights βλέπω στο magisk....μήπως φταίει το πως έχει root access ? Στα settings του είναι ως Superuser...όχι Superuser+mount writable.
EDIT: aaaaa οκ....ναι σε global stable miui 10 ειμαι
Edit2: Δοκιμάζω με TotalCommander τώρα....και μου είπε 'Error writing to file: /system/build.prop' Change permissions ? Να το αφήσω να τα κάνει ?
To -
απλά κάνε επικόλληση τη γραμμή τέρμα κάτω στο system,vendor,build.prop
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0