Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Clean all and lock ; China Version δεν έχεις ; Καλύτερα που δεν την πέρασε.
Δεν έκανες Δήμητρα ότι λέει ο οδηγός.... -
Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά μιας κ η wind vision μετα την αναβάθμιση της έχει ενεργοποιησει την δυνατότητα να βλέπεις κ τα κανάλια novasports από μια κινητή συσκευή είπα να το δοκιμάσω. Βγάζει μυνημα ότι η συσκευή είναι rooted και δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω αν και την έχω βάλει στο magisk hide. Κάποια ιδέα? Έχει δοκιμάσει κανείς? Να σημειώσω εδώ ότι το μήνυμα το βγάζει μόνο όταν επιλέγω κάποιο κανάλι novasports. Τα υπόλοιπα τα παίζει κανονικά. (έχει δηλωθεί ότι αυτη θα είναι η συσκευή που θα κάνει αναπαρωγη των συγκεκριμένων καναλιών στις ρυθμίσεις του λογαριασμού wind vision)
-
Αφού παίζουν όλα πλην της Nova μάλλον έχει διαφορετικές ρυθμίσεις ελέγχου η nova από πίσω
-
-
-
Βρήκα αυτό του @dnomikos τα αρχεία δεν είναι διαθέσιμα πλέον για κατέβασμα ώστε να έκανα κάποιες δοκιμές.
NOVAGO και OTE GO σε Redmi Note 2 -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H geortzan έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μην ανοίξεις άλλο mi account , όταν έρθει η ώρα αφαίρεσε το mi account από το Nikel και όλα καλά.
Είπα μήπως μείνω με την Global version που ήρθε το κινητό, αλλά η XTRV μου αρέσει περισσότερο!
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Edit: Η τελευταία XTRV ΑΡΩΜΑ είναι η 5Α ή η 5Pro; Γιατί σκέτο 5 δεν βλέπω.
Όταν περάσουν οι 360 ώρες και ξεκλειδώσεις , τότε θα δούμε ποιά xtrv θα περάσεις. Έως τότε θα έχουν βγει και άλλες xtrv dev , μπορεί όμως και άλλη xtrv stable.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο ποια ROM μπορώ να βάλω στο κινητό μου (ΑΡΩΜΑ) από αυτές που βρίσκονται στον FTP των VIP;
Ευχαριστώ. -
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0