Twrp θα αλλάζεις μέσω του παλιού twrp δηλαδή flash twrp.img
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H dimitris zax. έγραψε:
Οπότε θέλω να αλλάξω το twrp θα τρέχω το dummy.;;
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είχα την εντύπωση ότι μετά το ξεκλείδωμα δεν θα χρειαζότανε.... Οπότε πάω με flash....
-
παιδιά τελικά η pie twrp φλασαρεται και απο την παλια 3.2.3.4 twtp με flash image απλά χωρίς pc;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
παιδιά τελικά η pie twrp φλασαρεται και απο την παλια 3.2.3.4 twtp με flash image απλά χωρίς pc;
Φυσικά θα πρέπει να είσαι ήδη σε pie για να βάλεις το νέο twrp. -
Αν σου ή πω δε κατάλαβα κανένα απο τα 2 σκέλη της απάντησης χαχα.πιο πανω κάποιο μέλος ανέφερε twrp μέσω twrp..
Για να βάλεις twrp για pie πρεπει ήδη να έχεις κάνει μετάβαση σε pie-rom.
Για να το κανεις μέσα από twrp αυτό πρέπει να βλέπει τον αποθηκευτικό σου χώρο( να έχεις κάνει format data δλδ γιατί το παλιό twrp δεν βλέπει αποθηκευτικό σε pie rom)
Με λίγα λόγια αν εισαι ήδη σε pie ρομ και το παλιό (3.2.3-4) βλέπει τον αποθηκυετικό χώρο του τηλεφώνου μπορείς να φλασάρεις απο εκεί μέσα το νέο twrp.
Αν όχι και δεν έχεις καρτα sd θα το κάνεις εγκατάσταση σε fastboot mode.
Είναι μια ώρα δύσκολη, αν δεν έχεις καταλάβει πάλι θα στα πω αύριο/... -
δηλαδη αν καταλαβαινω σωστα,βασικη προυποθεση ολων ειναι καταρχας να εισαι σε Pie;αρα πρεπει πρωτα να βαλω καποια Pie με Flashtool;συγνωμη κιολας,αλλα αρχισα και χανω ελπιδες για το τομαρι μου χαχαχ
.εγω οπως ολοι,ειμαι σε Oreo με την κλασικη 3-2-3-4 twrp.Για να ξεμπερδευω..Μπορω να περναω καθε φορα οποια twrp θελω (Oreo η Pie) μεσω adb απο PC και αντιστοιχα μετεπειτα να φλασαρω Pie η Oreo ROM;
-
Εάν βάλεις σε Oreo rom σε whyred , το twrp 3.2.3-7 ή 3.2.3-8 by @geoanto555 που είναι για Pie δεν θα βλέπει internal storage , εάν του κάνεις format data να γίνει αποκρυπτογράφηση και format των partition , reboot to recovery μπορείς να του περάσεις ή μέσο υπολογιστή ή με φλασάκι usb-otg την Pie rom xtrv και να κάνεις install μέσα από τα twrp που αναφέρω.
Κρατάς βέβαια backup γιατί με το format data χάνεις ότι έχεις στο internal storage.
Αντιστρόφως ανάλογα θα γίνει και η μετάβαση από Pie σε Oreo , δηλαδή εφόσον έχω Pie και θέλω να πάω στην τελευταία Oreo βάζω 3.2.3-4 twrp , format data , για αποκρυπτογράφηση και format των partitions, για να δει τον εσωτερικό χώρο, reboot recovery , περνάω ρομ Oreo xtrv από υπολογιστή ή φλασάκι usb-otg install Oreo xtrv. -
Για να μην υπάρχει μπέρδεμα.
Το twrp γιa pie δεν ανοιγει αν έχουμε oreo , δεν έχει να κανει δλδ με το Internal.
Για να βάλουμε pie rom χρησιμοποιούμε το παλιο twrp. .. τελος..Οταν ειναι να ξαναβαλουμε αλλη ρομ pie θα δουμε τι θα παρουσιασει το παλιο twrp και θα θέλουμε να το αλλάξουμε.
Απλό.... -
Ευχαριστώ.Οπότε συνοπτικά:Περνάω το αντίστοιχο twrp μεσω adb και αντιστοίχως κανω format data και κάνω φλασαρισμα την pie η oreo αντίστοιχα απο microSD.Αν μπορεί κάποιος ας γράψει και τις οδηγίες στο νήμα της twrp..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0