Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κανε το fastboot φλας με οδηγίες από την υπογραφή μου.
Και μετά βλέπεις αν μπαίνει.
-
Καλημέρα παιδιά!
Έχω ένα θεματάκι. Στις κλήσεις στο Viber ο άλλος ακούει συνέχεια την φωνή του, είτε το έχω στο ακουστικό είτε ανοιχτή ακρόαση ή με hands free. Σε κανονικές κλήσεις δεν έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν έχω δοκιμάσει όμως με άλλες εφαρμογές. Ξέρει κανείς τι παίζει και αν διορθώνεται; -
Καλησπέρα σας,
Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ κάποια προβληματακια στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει η συσκευή ή η ρομ.
Φοράω την xtrv 9.3.28 και την τελευταία twrp (την μπλε).
Οπότε το βάζω να φορτίσει τρώει κόλλημα μετά από κάποια ώρα στον φορτιστή και δεν αποκρίνεται καθόλου. Μαύρη οθόνη και πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το power για να επανέλθει.
Επιπλέον έχω παρατηρήσει κάποιες φορές καθώς ανοίγω τον firefox κολλάει σε λευκή οθόνη και πρέπει να τον κλείσω πηγαίνοντας στα πρόσφατα. -
Ο/H ManosSk έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ κάποια προβληματακια στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει η συσκευή ή η ρομ.
Φοράω την xtrv 9.3.28 και την τελευταία twrp (την μπλε).
Οπότε το βάζω να φορτίσει τρώει κόλλημα μετά από κάποια ώρα στον φορτιστή και δεν αποκρίνεται καθόλου. Μαύρη οθόνη και πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το power για να επανέλθει.
Επιπλέον έχω παρατηρήσει κάποιες φορές καθώς ανοίγω τον firefox κολλάει σε λευκή οθόνη και πρέπει να τον κλείσω πηγαίνοντας στα πρόσφατα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
το twrp δεν έχει σχέση με το πως τα πάει η ρομ ή με το αν δουλεύουν σωστά οι εφαρμογές.
Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
Για μένα να κάνετε μια fastboot εγκατάσταση κάθε φορά που αντιμετωπίζεται σοβαρό πρόβλημα.
Ακόμη πιο σωστό ειναι να κάνετε edl εγκατάσταση αλλά εκεί υπάρχει λίγο μεγαλύτερο ρίσκο. -
δε ξέρω,μου έκανε πολύ εντύπωση πάντως.με την Oreo ελληνικη twrp θυμαμαι τη φλασαρα με full format data σβήστηκαν τα πάντα και τωρα με orangefox R9.0-2 έκανα format system,data,caches για να γλιτώσω εσωτερικό χώρο και ολα ρολόι πλέον.
-
το twrp έχει πρόβλημα μόνο αν δεν μπορεί να κάνει κάποιο partition format,δεν βλέπει κάποιο partition ή γενικά βγάλει κάποιο σφάλμα.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις φταίει η ρομ, η διαδικασία περάσματος, τα wipe Που έκανες ή τα wipe που γλύτωσες.
ΜΠορεί πχ να βάλεις μια ρομ και να έχεις θέμα με full wipe , να την ξανα βάλεις από πάνω χωρίς κανένα wipe και να είναι οκ.
Τέσπα, ο καθένας έχει την άποψη του αλλά το σωστό είναι ένα και μοναδικό.. -
Την rom την έχω βάλει αφού πρώτα έκανα φορμάτ όλα τα partitions, πέρασα twrp, μετά rom και τέλος magisk.
Θα δοκιμάσω και την λύση με μια fastboot (θα πρέπει να είναι anti4 έτσι δεν είναι;) ή θα περιμένω την επόμενη rom μήπως διορθωθεί.
Υ.Γ. Ερώτηση πρωτάρη: Τι προσφέρει η εγκατάσταση μιας fastboot rom; -
Η fastboot να περαστεί με το miflash.
Δεν κλειδώνεις bootloader.
Έτσι γίνεται format το κινητό όπως ακριβώς χρειάζεται.
Μετά περνάς πάλι twrp και την custom rom. -
Οπότε κατεβάζω fastboot rom, την περνάω με το mi flash tool χωρίς να επιλέξω το κλείδωμα bootloader, ανοίγω το τηλέφωνο κανονικά και μετά με adb περνάω twrp αφού πρώτα ξεκλειδώσω τις εντολές με dummy.img (λόγω anti4) και φλασσάρω την xtrv που θέλω.
Άλλη μια ερώτηση. Όταν περάσεις σε επίπεδο anti4 δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσεις σε επίπεδο χαμηλότερο; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0