Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Καλημέρα σας,

Έχοντας χρόνο σήμερα το πρωί, μαζί με τον καφέ έκανα και την διαδικασία που αναφέραμε πιο πάνω.
      Πέρασα την Global Dev Fastboot 9.3.28 (εδώ να πω πως από βιασύνη, κλείνοντας και ξανανοίγοντας το mi flash tool δεν ξανατσέκαρα την επιλογή clean_all και κλείδωσα τον bootloader. Ξεκλείδωσα όμως άμεσα με το mi unlock).
      Μετά εγκατέστησα twrp και έβαλα την xtrv 9.3.28 ξανά, ακολουθώντας τον οδηγό Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
      Επανέφερα εφαρμογές και ρυθμίσεις από miui backup, το οποίο παρεμπιπτόντως στις τελευταίες roms μου φαίνεται πως λειτουργεί πάρα πολύ καλά και τώρα αναμένω να φορτίσω για να δω αν θα ξανακολλήσει κατά την διάρκεια καθώς και αν έχει λυθεί το πρόβλημα με το κόλλημα του firefox σε ανύποπτους χρόνους.
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

πως να το περασουμε;απλα φλασαρα το 2.1 αλλα παλι μου κανει f.close.
      (σορυ λαθος νήμα)
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Κανε το fastboot φλας με οδηγίες από την υπογραφή μου.
      Και μετά βλέπεις αν μπαίνει.
      @geoanto555 καλημέρα φίλος.εκανα ότι έλεγες για τον twrp εκτός από format data γτ δεν θέλω να ξαναστησω το κινητό από την αρχή.μηπως φταιει αυτό που δεν μου κάθεται ο twrp;
    • Διαφήμιση
    • Αν λέμε για xtrv δεν έχει σχέση.
      Ποια ρομ εχεις και ποιο twrp χρησιμοποιείς;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν λέμε για xtrv δεν έχει σχέση.
      Ποια ρομ εχεις και ποιο twrp χρησιμοποιείς;
      Ειχαμε ξανά μιλήσει πριν λίγες μέρες και μου είπες να το κάνω με την δική σου υπογραφή αλλά πάλι το ίδιο μου κάνει.θα μπει κανονικά μόλις τον περασω.οταν ανοίξω το κινητό και πάω να ξανα μπω σε recovery μένει σε fast boot.την τελευταία την red βάζω.να δοκιμάσω την blue;
      Images
      • Screenshot_2019-04-13-12-52-26-855_com.android.settings.png

184,41 kB, 1.080×2.160, viewed 134 times
    • Μπες κάνε το flash και δοκίμασε το γιατί αυτό που λες συμβαίνει μόνο σε σένα.
      Βάλε το τελευταίο που είναι για android 9.
      Αν μπουταρει σε αυτό κάνε το flash και από μέσα σαν image.

edit.
      Αν ξανα έχεις πρόβλημα γράψε αναλυτικά τι κάνεις . Όσο πιο αναλυτικα το γράψεις , τόσο πιο εύκολα θα βρεις την λύση.
      Εγω πχ στο whyred θα εκανα :
      κατεβαζω το twrp και το αποθηκεύω μέσα στον adb φακελο.
      Μετονομαζω το img σε twrp και ΔΕΝ πειραζω την κατάληξη αν υπάρχει.
      Ανοιγω το cmd εκει μέσα και δίνω
      fastboot flash recovery twrp.img
      &
      fastboot boot twrp.img
      Αν δεν μπει με την δευτερη εντολή το βάζουμε χειροκίνητα με power & vol +

με την 9.3.28 Pie κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη,η φωτεινότητα είναι στο 10% περιπου.πρεπει καθε φορά να την ανεβάζω χειροκίνητα.στο android Oreo ηταν πιο καλό το σύστημα όπου εθετες πχ 50% minimum φωτεινότητα και κατω απο αυτό δεν επεφτε.εχω ενα magisk module που κυκλοφορεί,αλλα δε φαίνεται να κάνει δουλειά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας,

Ενημερώνω για την εξέλιξη όσων είχα γράψει παραπάνω, χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, απλά ίσως αυτά φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλο, όπως σε εμένα περιπτώσεις επίλυσης προβλημάτων από άλλους χρήστες.

Μετά από δύο φορτίσεις, με αρκετή ώρα στον φορτιστή, το τηλέφωνο πλέον δεν κολλάει κατά την διάρκεια της φόρτισης, οπότε θεωρώ πως λύθηκε το πρόβλημα.
      Όσον αφορά το θέμα με το κόλλημα του firefox ήταν μάλλον πρόβλημα της εφαρμογής και ίσως οφειλόταν στο ότι την επανέφερα από backup κατά την αλλαγή rom. Αφού την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα ξανά, δεν μου έχει ξανακολλήσει.

Παιδιά βρήκε κανείς κάποιο τρόπο να διατηρούνται οι sRGB ρυθμίσεις στην xtrv;Μετά βαπο σβησιμο της οθονης χάνονται..μου έρχεται να αλλαξω rom μονο και μόνο για αυτό το λόγο..
    • καλησπερα δεν με δουλευει την gcam το rn5 γιατι?

Με τις pie roms, κάθε φορά που ανοίγω την οθόνη με σύρσιμο προς τα πάνω, αργεί να εμφανιστούν τα εικονίδια της αρχικής οθόνης.
      Το κάνει και σε εσάς ;;;

• Διαφήμιση
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Με τις pie roms, κάθε φορά που ανοίγω την οθόνη με σύρσιμο προς τα πάνω, αργεί να εμφανιστούν τα εικονίδια της αρχικής οθόνης.
      Το κάνει και σε εσάς ;;;

se εμενα δουλευει κανονικα με την τελευταια ρομ