Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
@Kostas_kanal καλύτερα να κάνεις την ερώτηση σου στην κατηγορία του markw , σε αυτό δεν ενδιαφέρεσαι για custom rom;
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
@Kostas_kanal καλύτερα να κάνεις την ερώτηση σου στην κατηγορία του markw , σε αυτό δεν ενδιαφέρεσαι για custom rom; -
-
Στο 5 έχω την havoc, είναι μια χαρά σε όλα της.
Οι 9άρες στο whyred είναι πια σε stable mode και συνήθως ανανεώνονται μια φορά το μήνα, όταν βγαίνει καινούριο security patch.
ΠΡΟΣΟΧΗ: εαν το firmware που έχεις είναι από pie miui, θα πρέπει να βρεις rom που να δουλεύει με αυτό.
Σε πολλές custom χρειάζεται το τελευταίο από oreo κι ας είναι η rom που θα βάλεις pie. -
ναι,το ειδα και αυτό.αλλο κουλό χαχαχα..θα κρατούσα τη miui,αλλα δε μπορώ καθε φορά την τοση αναμονή για τα patches του userXP και που πολλες φορες δε βγαινουν καν και δεν ειδοποιουμαστε κιόλας.χωρις αυτά δυστυχώς η stock miui μου φαίνεται τζουφια.Λεω να του βαλω μια msm extended και στην πορεία βλέπουμε..
-
Ο/H fog έγραψε:
Στο 5 έχω την havoc, είναι μια χαρά σε όλα της.
Οι 9άρες στο whyred είναι πια σε stable mode και συνήθως ανανεώνονται μια φορά το μήνα, όταν βγαίνει καινούριο security patch.
ΠΡΟΣΟΧΗ: εαν το firmware που έχεις είναι από pie miui, θα πρέπει να βρεις rom που να δουλεύει με αυτό.
Σε πολλές custom χρειάζεται το τελευταίο από oreo κι ας είναι η rom που θα βάλεις pie.
Χτες προσπάθησα να περάσω pixel experience αλλά δεν περνούσε με τίποτα.
Η rom που έχω είναι η τελευταία xtrv dev.
Παλιότερα που είχα android 8 την είχα περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα -
@ipankas Αυτό που έπαθες ακριβώς εννοώ.
Όταν το whyred πέρασε στην miui rom σε pie, έγινε αναβάθμιση και στο firmware του.
Οι aosp custom rom είχαν περάσει σε pie από πέρυσι το καλοκαίρι, με το firmware που είχε η miui ακόμη σε oreo.
Oι περισσότερες από αυτές, εξακολουθούν να στηρίζονται πάνω στο firmware του oreo μιας και 1: δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα που να χρειάζεται για την επίλυσή του firmware pie (πχ. να μην έχουν καλό σήμα κλπ.) 2: μέχρι πρόσφατα το pie firmware δεν το θεωρούσαν και τόσο σταθερό.
Εαν ψάξεις θα βρεις πιθανότατα κάποια/ες που να δουλεύουν με pie firmware, αλλά η πλειοψηφία (και η PE μέσα σε αυτές) χρειάζονται firmware που είχαν οι miui όσο ήταν σε oreo, αλλιώς δε δουλεύουν. -
κοινώς,αν θέλεις να βάλεις custom rom που βασίζεται σε fw Oreo,φλασαρεις πχ orangefox R9.0-1,stock miui Oreo rom,custom rom και τελος orangefox R9.0-2.Αν και το τελευταίο δε ξέρω αν χρειάζεται σε άλλες custom roms πλην miui pie..
-
Ο/H fog έγραψε:
@ipankas Αυτό που έπαθες ακριβώς εννοώ.
Όταν το whyred πέρασε στην miui rom σε pie, έγινε αναβάθμιση και στο firmware του.
Οι aosp custom rom είχαν περάσει σε pie από πέρυσι το καλοκαίρι, με το firmware που είχε η miui ακόμη σε oreo.
Oι περισσότερες από αυτές, εξακολουθούν να στηρίζονται πάνω στο firmware του oreo μιας και 1: δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα που να χρειάζεται για την επίλυσή του firmware pie (πχ. να μην έχουν καλό σήμα κλπ.) 2: μέχρι πρόσφατα το pie firmware δεν το θεωρούσαν και τόσο σταθερό.
Εαν ψάξεις θα βρεις πιθανότατα κάποια/ες που να δουλεύουν με pie firmware, αλλά η πλειοψηφία (και η PE μέσα σε αυτές) χρειάζονται firmware που είχαν οι miui όσο ήταν σε oreo, αλλιώς δε δουλεύουν.
»Υποστηρίζει το firmware Pie τώρα τώρα μόνο firmware πίτα
» MAC τυχαιοποίηση (κάτω από τις επιλογές Developer)
»Ο πυρήνας του GuaiYiHu Upstreamed (pubg HD mode και Kcal προστέθηκε)
» Los Upstreamed.
»Όχι Πιέζοντας OTA για αυτό το build όπως χρειάζεται Clean flash
Lineageos 16 αυτή είναι εντάξει; -
Με βάση το απόσπασμα που έβαλες, ναι.
-
Παιδιά κάνα update παίζει για την έκδοση μου ή έχετε υπ όψην σας αν θα έρθει;; Ευχαριστώ πολύ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0