Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H ipankas έγραψε:
Στην xtrv το μόνο που δεν δουλεύει και στην 6.3. 017 και στην 6.3.031 είναι το 4k video και η παιδική χαρά στη selfie -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Παιδιά με την τελευταία xtrv 9.8.15 dev έχω θέμα,δε δουλεύουν οι gcams.Εχω δοκιμάσει τα πάντα.Έχει κάποιος τέτοιο θέμα;
-
Μάλλον είναι θέμα της xtrv
Βάλτε προς το παρόν την
gc_6.1.021_whyred_7-8 η οποία δουλεύει
Από εδώ:
marlin-ku: gc_6.1.021_whyred_7-8.apk
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Εμένα μου δουλεύει και η 6.2.24 από tigr
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βάλτε μέσα στο buid.prop του system και του vendor :
persist.vendor.camera.eis.enable=1
persist.vendor.camera.eis.HAL3.enable=1
persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1
persist.camera.HAL3.enabled=1
Επανεκκίνηση και δοκιμάστε πάλι τις κάμερες
Εγώ δοκίμασα αυτήν και δουλεύει:
marlin-ku: GC_6.3.020_flame_01.apk
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Βάλτε μέσα στο buid.prop του vendor :
persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1
persist.camera.HAL3.enabled=1
Επανεκκίνηση και δοκιμάστε πάλι τις κάμερες
Εγώ δοκίμασα αυτήν και δουλεύει:
marlin-ku: GC_6.3.020_flame_01.apk
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Η μόνη κάμερα που δουλεύει στο τηλέφωνο μου είναι αυτή Gcam_6.2.030_Advanced_V2.1beta6.190514.0331.apk - Google Drive
Με τις ρυθμίσεις που αναφέρονται από το dedalos91 εδώ forum.xda-developers.com/redmi…redmi-note-5-pro-t3931554 -
Άντε να δούμε αν στην 9.8.22 το διορθώσουν..Στο changelog λέει κάτι για major fixes.Αν βγάλεις το beautify και η stock παλεύεται ως αργά το απόγευμα..Βραδάκι τα χάνει όμως.
-
-
μια προσωπικη απορια,οταν βγαινει μια αναβαθμηση σε dev rom οπως η δικη μας xtrv ,γινεται καποια δοκιμη τεστ η ο dev βαζει κατι καινουργιο χωρις δοκιμη και σοποιον κατσει η δεν κατσει.ειπαμε οτι ειναι beta αλλα ας μην ταλαιπωρουν ολο το φασμα των χρηστων που εχουν το μερακι του κατι παραπανω στην ρομ με αδοκιμαστες αναβαθμησεις.ελπιζω να το συνταξα σωστα αυτο που ηθελα να πω και χωρις διαθεση να ενοχλησω κανεναν.ευχαριστω.υ.γ. πιστευω ακραδαντα οτι σε καποια πολυ προηγουμενη ρομ το firmware επηρεασε καπως το ακουστικο και εκτοτε εχω χαμηλη εως πολυ χαμηλη ενταση στις κλησεις.
-
Μη ξεχνάμε και το ενδεχόμενο να το έκανε αυτό επίτηδες η xiaomi για να μη μπορεί ο κόσμος να βγάζει αξιοπρεπέστατες φώτο.Πχ εγώ που είμαι root,έχω σε σχέση με ένα stock RN5 3x καλύτερη οθόνη,3x καλύτερο ήχο παντού και 3x καλύτερη κάμερα.Πιστεύω ότι κάτι μας μαγειρεύουν (βλέπε χρόνους αναμονής ξεκλ. BL) στο τέλος θα πάρει τα χνάρια της huawei να μη μας αφήνει καν έτσι ώστε να μη βελτιώνεις το κινητό και να αναγκάζεσαι να πάρεις καινούριο.Μήπως βρήκε κανείς καμιά working gcam;Η προηγούμενη δε μου δουλεύει.
-
@Kostas_kanal Όσο πάνε χειροτερεύουν τα πράγματα.
Αφαίρεσε πρώτα όλα τα camera modules από το magisk. (Σε μένα όταν τα έχω στην 9.8.22 μου λέει ότι έχω μόνο 5 mpx back κάμερα.) Μετά δοκίμασε αυτήν μέχρι στιγμής μου δουλεύει.
MEGA
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0