Το πρόβλημα με τις gcam στις 2 τελευταίες developer rom.Ο/H BanditGR έγραψε:
Και τι διορθώνει ακριβώς ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο πρόβλημα με τις gcam στις 2 τελευταίες developer rom.Ο/H BanditGR έγραψε:
Και τι διορθώνει ακριβώς ?
βαζεις ματζισκ και βάζεις το παιχνιδάκι σου στο magisk hide όπως και τις εφαρμογές τραπεζών και ότι άλλη εφαρμογή εκτός συστήματος που βλέπει root την συσκευή εγώ το έχω κάνει σε παλαιότερη συσκευή με οφισιαλ ρομΟ/H pitsas98 έγραψε:
Oh no ... HINDIΟ/H Kostas_kanal έγραψε:
Αφού έφτασες ως την πηγή,γιατί δε φλασάρεις απλά το magisk?Μετά απλά με την εφαρμογή build.prop editor αλλάζεις την τιμή από την γνωστή σειρά HAL3.... από 0 σε 1.Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις unroot και ίσως λογικά μείνει το camera2api.Αν και άκουσα υπάρχει και τρόπος χωρίς root μεσω PC.https://youtu.be/CKXeSAlFobA
On a serious note όμως δεν ήθελα να ασχοληθώ με magisk γιατί δεν ήθελα να κάνω root. Λόγω Pokemon GO (ναι ακόμα υπάρχει αυτό
) θα τσεκάρω το video και αν δεν, θα ψαχτώ με magisk root και unroot
Thanks
Edit: Παρά το flash του .zip απο το HINDI video το Camera 2 API δεν ψήνεται να ενεργοποιηθεί
Edit No2: Root με magisk, αλλαγή του build.prop στο HAL3 line σε 1, unroot με το .zip του magisk ξανα. Οι αλλαγές έμειναν με level3 camera control. @Kostas_kanal χίλια ευχαριστώ.
τώρα είδα ότι κάτι αναφέρουν για custom kernel με το fix.Η gcam δουλεύει στην τελευταία 9.9.3?Ο/H maikmaik έγραψε:
Μόλις το πέρασα τώρα μου κρασάρει και η default camera.
Εdit: το πέρασα ξανά με το πέρασμα της rom δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με πριν το πέρασμα. Κάποιες κάμερες δουλεύουν όπως και πριν αλλά όχι σε όλα.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Το ανέφερα ήδη, θέλουν 70€Ο/H amavroudis έγραψε:
Για 70€ θα στην αλλάξουν και στον επίσημο εισαγωγέα... Ρώτησες πόσο θέλουν;
Εγώ πάντως τόσα δεν θα έδινα, θα έπαιρνα νέο τηλέφωνο.