Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Αυτό ήξερα, αλλά ο φίλος λίγα ποστ πριν ανέφερε ότι μετά τα wipe έχασε το TWRP, μόνο και μόνο για το λόγο αυτό ρώτησα,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Ο/H maikmaik έγραψε:
Για να μη χαθεί έπρεπε να περάσεις κατευθείαν και το magisk το magisk.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
OrangeFox-R10.0_1-Stable-whyred.
Από το Redmi Note 5 με Tapatalk -
Πώς περνάει ; Με IMG που φλασαρεις στο recovery ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπέρα κοινότητα πήρα μόλις μέιλ για την 11αρα ρομ 9.9.26 ελληνική αλλά δεν μπορώ να την περάσω μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση είναι στην έκδοση 9.9.3 με ΟΤΑ ενημέρωση και έχω ενεργή συνδρομή στην κοινότητα για χρόνο οποίος έχει χρόνο και γνωρίζει καμία λύση ας απάντηση ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Επειδή είναι σχετικά μεγάλη αλλαγή, καλύτερα από TWRP...έτσι την περνάω κι εγώ τώρα...
Βασικά αν θες, περίμενε να σου πω ότι είναι ΟΚ και ότι ανοίγει η συσκευή -
Όλα ΟΚ...μπήκε μια χαρά και χωρίς Factory reset, δεν έχω προβλήματα με μηνύματα λάθους προς το παρών
-
@NasDriver πάνω από αυτή περνάει?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Official έχεις, αν βλέπω καλά.
Θέλει twrp και εγκατάσταση εκ νέου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0