Μόνο στο build.prop θέλει κάτι αλλαγέςΟ/H gkoutrou68 έγραψε:
H gcam δουλεύει χωρίς ροοτ στην τελευταία XTRV
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜόνο στο build.prop θέλει κάτι αλλαγέςΟ/H gkoutrou68 έγραψε:
H gcam δουλεύει χωρίς ροοτ στην τελευταία XTRV
Εάν αλλάξεις mi account και κλειδώσει σε κάποια αναβάθμιση , δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader διότι θα σου πετάξει το mi unlock tool , μήνυμα "current account is not bound to this device"Ο/H elma έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχω την έκδοση xtrv 10.2.1 stable η οποία βασίζεται σε oreo 8.1.
Για να κάνω update στην τελευταία stable 10.3.5 ή την καινούρια MIUI 11 beta, τι χρειάζεται να κάνω wipe στο recovery;
Gapps δεν χρειάζονται ε;
Για back up εφαρμογών/αρχείων/ρυθμίσεων τι πρέπει να κάνω; Θυμάμαι είχε η xiaomi μια εφαρμογή, την οποία δεν βρίσκω τώρα, ενώ σε μη xiaomi κινητά χρησιμοποιώ rooted το oandbackup.
Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω και να κάνω log in με νέο mi account χωρίς να μου κλειδώσει ο bootloader ή να έχω κάποιο άλλο θέμα.
Άρα θα πρέπει να κλειδώσω τον bootloader και να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος από το νέο account;Ο/H makis1024 έγραψε:
Εάν αλλάξεις mi account και κλειδώσει σε κάποια αναβάθμιση , δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader διότι θα σου πετάξει το mi unlock tool , μήνυμα "current account is not bound to this device"Μήνυμα #5146 του @NasDriver για τις άλλες σου ερωτήσεις , θα σε καλύψει το ποστ του...Ο/H elma έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχω την έκδοση xtrv 10.2.1 stable η οποία βασίζεται σε oreo 8.1.
Για να κάνω update στην τελευταία stable 10.3.5 ή την καινούρια MIUI 11 beta, τι χρειάζεται να κάνω wipe στο recovery;
Gapps δεν χρειάζονται ε;
Για back up εφαρμογών/αρχείων/ρυθμίσεων τι πρέπει να κάνω; Θυμάμαι είχε η xiaomi μια εφαρμογή, την οποία δεν βρίσκω τώρα, ενώ σε μη xiaomi κινητά χρησιμοποιώ rooted το oandbackup.
Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να φτιάξω και να κάνω log in με νέο mi account χωρίς να μου κλειδώσει ο bootloader ή να έχω κάποιο άλλο θέμα.
Έχω ένα kenzo το οποίο το είχα πάρει από Κίνα για την μάνα μου, το ξεκλέιδωσα και πέρασα μια xtrv.Ο/H NasDriver έγραψε:
Με ξεκλείδωτο bootloader το είχες παραλάβει ?
Έχεις αφήσει το ίδιο mi account και στα δύο κινητάΟ/H elma έγραψε:
Δεν άλλαξα λογαριασμό για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι ακριβώς και τώρα μου παραπονιούνται ότι γίνεται κάποιος συγχρονισμός στα αρχεία τους.
Το θέμα είναι πόσο δύσκολα θα ξεκλειδώσει μετά αυτό με το νέο account. Και πως θα μου κλειδώσει ακριβώς;Ο/H amavroudis έγραψε:
Ε ναι...
Βάλε διαφορετικούς λογαριασμούς.
Και αν κλειδώσει κάποιο το αναλαμβάνεις εσύ να το ξεκλείδωσεις με τον αρχικό Mi Account που τα είχες περιλάβει αρχικά.
Όσο δεν φεύγει από την οικογένεια μην ανησυχείς.
Αν φύγει πρέπει να του βγάλεις τους λογαριασμούς.
Ναι νομίζω για νέα account θα περίμενα περισσότερο καιρό και μου προτείνατε εδώ να μην φτιάξω νέο εφόσον είναι της οικογενείας.Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχεις αφήσει το ίδιο mi account και στα δύο κινητάΟ/H elma έγραψε:
Δεν άλλαξα λογαριασμό για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι ακριβώς και τώρα μου παραπονιούνται ότι γίνεται κάποιος συγχρονισμός στα αρχεία τους.
![]()
Το redmi note 5 είναι με ξεκλείδωτο bootloader ? Αν ναι, ποιος τον ξεκλείδωσε ?