Απλά το κάνεις flash; Κι εγώ αυτόν θέλω να εγκαταστήσω. Το έχω δοκιμάσει και κάθε φορά μετά δεν λειτουργεί η καμερα για κάποιο λόγοΟ/H angarato_surion έγραψε:
Από twrp.
Αυτόν έχω
showthread.php?t=3883127&share_tid=3883127&share_fid=3793&share_type=t&link_source=app
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Στον θόρυβο.Ειδικά βράδυ.Εγώ τις συγκρίνω ως εξής:Τραβάω και με τις 2 και μετά κάνω zoom και βλέπω πόσο χάνουν στη λεπτομέρεια.Εκεί θα δεις ποιά υπερτερεί.Σε αυτό το κομμάτι από πάντα υπερτερούσαν του Backrider (Nokia) και του Razer 2.
παντως στον θορυβο ειδικα το βραδυ θελει πολυ σταθερο χερι και το μικροτερο κουνημα θολωνει το αποτελεσμα
Στάλθηκε από το VORKE Z6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
το eis ειναι μονο για βιντεο η και για φωτο?
εδιτ
λαθος μαλλον ειναι και για φωτο
Smartphone Camera Stabiliser - EIS or OIS? - Mobile Motion
ας μας πει καποιος γνωστης -
Ο/H glykeria_kk έγραψε:
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Από twrp.
Αυτόν έχω
showthread.php?t=3883127&share_tid=3883127&share_fid=3793&share_type=t&link_source=app
Από το Redmi Note 5 με Tapatalk -
icecold r6
-
Την πέρασα και εγώ (.IceColdR6PreRelease2) αλλά πάλι δεν λειτουργούν οι κάμερες.
Από το Redmi Note 5 με Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ο/H glykeria_kk έγραψε:
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Από twrp.
Αυτόν έχω
Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Το μόνο camera patch που έχω είναι το [SDM660]_Camera_All-in-One-bower_pank(20190924) που είναι για την στοκ καμερα δεν ξέρω αν χρήσιμο για την gcam.
Ενεργοποιεί το AI της miui camera
Αυτή τη στιγμή έχω γυρίσει στη havoc OS λόγω του vowifi -
Στο miui 11 αφού είναι ενεργοποιημένο..Εκτός αν οφείλεται στα patches του UserXP.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0