Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H thanfun έγραψε:
Αν θέλετε να το ανεβάσω ώστε να το βάλετε στον φάκελο twrp και να κάνετε restore
dirty flash την 9.9.3 και backup το modem
μετά wipe cache/dalvik cashe
και αμέσως dirty flash την 9.9.26 (flash το magisk zip αν το ειχατε και το θελετε)
μετά αμέσως restore το modem που μόλις πριν έγινε backup
και μετά επανεκκίνηση (reboot system)
και τέλος
θα παιξει (δωστε λιγα λεπτα να ανεβει το αρχειο)...
κατεβαστε το απο εδω
modem_xiaomieu-9.9.3 (working vowifi).zip - Google Drive
θα αποσυμπιεσετε το zip αρχειο στον εσωτερικο χωρο του τηλεφωνου (ή στην καρτα sd) οπου κανετε backup με το twrp,
συγκεκριμενα στον φακελο εσωτερικη μνημη/TWRP/BACKUPS/xxxxx (οπου το serial number συσκευης)/
δοικιμαστηκε με επιτυχια, και όχι μόνο από εμένα, δειτε στα παρακατω post
εναλλακτικα και πιο ευκολα μπορειτε να φλασάρετε μεσω twrp ενα αλλο modem απο whyred με το οποιο επισης λειτουργει το vowifi στην συσκευη μας (δοκιμασμενο απο εμενα), απλα το κανετε εγκατασταση μεσω twrp
κατεβαστε το απο εδω modem_GS_10.3.1.0_Pie.zip - Google Drive
-
-
Working Google Camera 7.0 (Astrophotography) & 6.3 for RN5 [Whyred / Global v - Post #220
Για όσους έχουν πρόβλημα με την gcam 7 -
Έχω σοβαρό θέμα με το ηχείο στο αυτί, δεν ακούω τίποτα σχεδόν.έχει αλλάξει κάνεις να με πει άμα είναι εύκολο;Ή από ού παρήγγειλε ανταλλακτικό
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Πώς να το καθαρίσω;
Εάν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις και εργαλεία , ανοίγεις πίσω καπάκι , βγάζεις βύσμα δακτυλικού , βγάζεις βύσμα κάμερας και πλαϊνών φυσικών κουμπιών vol+,-,Power. Σηκώνεις μητρική και βγάζεις το ηχείο, το καθαρίζεις. Ρίχνεις ισοπροπυλική αλκοόλη από έξω στην οθόνη στην περιοχή του ακουστικού, τρίβεις με μια οδοντόβουρτσα απαλά από έξω , τέλος φυσάς από την εσωτερική πλευρά να φύγει το διάλυμα μαζί με τις τυχόν βρωμιές προς τα έξω. Ξαναδένεις το κινητό έτοιμος.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Εάν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις και εργαλεία , ανοίγεις πίσω καπάκι , βγάζεις βύσμα δακτυλικού , βγάζεις βύσμα κάμερας και πλαϊνών φυσικών κουμπιών vol+,-,Power. Σηκώνεις μητρική και βγάζεις το ηχείο, το καθαρίζεις. Ρίχνεις ισοπροπυλική αλκοόλη από έξω στην οθόνη στην περιοχή του ακουστικού, τρίβεις με μια οδοντόβουρτσα απαλά από έξω , τέλος φυσάς από την εσωτερική πλευρά να φύγει το διάλυμα μαζί με τις τυχόν βρωμιές προς τα έξω. Ξαναδένεις το κινητό έτοιμος.
Ετσι και αλλιώς θα το κάνεις για να το αλλάξεις το ακουστικό οπότε δεν έχει νόημα αυτό που λεςΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ναι αλλά η βρωμιά , εάν υπάρχει , θα παραμείνει εκεί και θα έχεις πρόβλημα και στο νέο ακουστικό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0