Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Βασικά θέλω να ακούω ραδιόφωνο. Το Mi 9T Pro, υπολόγιζα να το πάρω λίγο πιο μετά(τα έφαγα τα λεφτά
).
Αν πάρω ακουστικά bluetooth, θα μπορέσω μέσω εφαρμογής πχ. Bluetooth router και κούμπωμα σκέτου 3.5mm jack, να χρησιμοπoιήσω το ραδιόφωνο; Το έχει κάνει κανείς;
Σκέφτομαι ότι ίσως δίνει τον ήχο στο jack και όχι στα bluetooth, αν είναι κουμπωμένο επάνω. -
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Στο Viber δεν βλέπω σε όλες τις επαφές την φωτογραφία... Έχω το Note 5 32gp με την global 11... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Έχεις βάλει σε όλες τις επαφές φωτογραφία;
-
Ναι.. Σε μια μάλιστα που είναι και ομαδική, η επιλογή της φωτογραφίας είναι δική μου.. Από το κινητό μου, την έχω τραβήξει εγώ. Κοιτάζω λοιπόν από τα κινητά των υπολοίπων, στο viber, όλοι βλέπουν την φωτογραφία που έχω βάλει σαν εικονίδιο της ομαδικής..
-
Κάθε ένας, συνήθως, βάζει μια φωτογραφία στο viber του. Αυτή την φωτογραφία την βλέπει, σαν αβαταρ, όποιος έχει επικοινωνία μαζί του. Της κόρης μου, για παράδειγμα, επίσης δεν βλέπω το εικονίδιο, την φωτογραφία που έχει βάλει...
-
Ξέρει κανείς αν θα πάρουμε ποτέ miui11 βασισμένο σε Android 10;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Talliron έγραψε:
Αυτή την φωτογραφία την βλέπει, σαν αβαταρ,
Τη δικιά σου φωτογραφία: την εχεις βάλει να φαίνεται; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H Talliron έγραψε:
Αυτή την φωτογραφία την βλέπει, σαν αβαταρ,
Εσύ και οι υπόλοιποι την βλέπετε. Εγώ όχι.. Σαν να μην έχει μπει καμία φωτογραφία.. -
Λοιπόν, μετά από τέστ 5 ωρών, ιδού όλη η αλήθεια για το Dolby Digital, το Magisk και τις νέες ROM.
Ας ξεκινήσουμε από τα απλά facts (γεγονότα).
Αν έχετε περάσει στη συσκευή σας την έκδοση 20.2 του Magisk και το Dolby (που είχατε εγκατεστημένο από πριν ως Magisk module) σας κρασάρει, δεν θα μπορέσετε (τουλάχιστον την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) να το ξαναπεράσετε με επιτυχία. Το module θα δείχνει ότι εγκαταστάθηκε και είναι ενεργό αλλά δεν θα είναι ενεργό στο σύστημα ούτε το service του Dolby αλλά ούτε και η εφαρμογή. Αυτό έχει να κάνει με το ότι τα παλιά πακέτα modules που γράφτηκαν προ 20.2 δεν είναι ΟΛΑ συμβατά με τη νέα έκδοση. Μοναδική επιλογή αυτή τη στιγμή είναι η επιστροφή στην έκδοση 20.1. Εδώ αρχίζουν και τα υπόλοιπα προβλήματα.
Είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να πάτε πίσω από την 20.2 στην 20.1 χωρίς να χάσετε τα εγκατεστημένα modules, τις ρυθμίσεις του Magisk Manager, το Magisk Hide καθώς και τα δικαιώματα root σε όσες εφαρμογές τα είχατε δώσει. Φλασάρισμα της ROM και εγκατάσταση του 20.1 δεν αρκεί, καθώς ο νέος Manager δεν θα αναγνωρίζει το 20.1 και ο παλιός δεν θα εγκαθίσταται καν, ακόμα και αν αφαιρέσετε χειροκίνητα τον καινούργιο. Μόνη λύση είναι φλασάρισμα του Magisk 20.2 Uninstaller από το Xda, boot system, reboot recovery, πέρασμα της έκδοσης 20.1 και πέρασμα εκ νέου όλων των modules και των ρυθμίσεων. Επίσης για να δώσετε root σε εφαρμογές, θα πρέπει στην εφαρμογή του Magisk Manager να είναι ενεργή η άδεια "προβολή αναδυόμενων παραθύρων όσο εκτελείται στο παρασκήνιο", λόγω του νέου permission manager των τελευταίων εκδόσεων του MIUI. Χωρίς αυτή την άδεια δεν θα εμφανίζεται ποτέ το παράθυρο προτροπής για απόκτηση πρόσβασης root.
Τέλος να σημειωθεί ότι ΔΕΝ συνιστάται να κάνετε hide (repackage) τον ίδιο τον Magisk Manager. Αν το κάνετε αυτό, ο manager θα ξανακατεβάσει τον εαυτό του και έτσι θα εγκαταστήσει την έκδοση 7.5.0 που αντιστοιχεί στο Magisk 20.2 και ναι μεν δουλεύει και σε 20.1 αλλά δεν θα μπορείτε να δώσετε root πρόσβαση σε νέες εφαρμογές ακόμα και αν έχετε ενεργοποιήσει την άδεια που αναφέραμε παραπάνω. Είναι άγνωστο γιατί συμβαίνει αυτό μέχρι στιγμής.
Όπως και να έχει, εφόσον έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία την 20.1 έκδοση του Magisk, το Dolby εγκαθίσταται μια χαρά. Αυτά για την ώρα. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Λοιπόν, μετά από τέστ 5 ωρών, ιδού όλη η αλήθεια για το Dolby Digital, το Magisk και τις νέες ROM.
Ας ξεκινήσουμε από τα απλά facts (γεγονότα).
Αν έχετε περάσει στη συσκευή σας την έκδοση 20.2 του Magisk και το Dolby (που είχατε εγκατεστημένο από πριν ως Magisk module) σας κρασάρει, δεν θα μπορέσετε (τουλάχιστον την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) να το ξαναπεράσετε με επιτυχία. Το module θα δείχνει ότι εγκαταστάθηκε και είναι ενεργό αλλά δεν θα είναι ενεργό στο σύστημα ούτε το service του Dolby αλλά ούτε και η εφαρμογή. Αυτό έχει να κάνει με το ότι τα παλιά πακέτα modules που γράφτηκαν προ 20.2 δεν είναι ΟΛΑ συμβατά με τη νέα έκδοση. Μοναδική επιλογή αυτή τη στιγμή είναι η επιστροφή στην έκδοση 20.1. Εδώ αρχίζουν και τα υπόλοιπα προβλήματα.
Είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να πάτε πίσω από την 20.2 στην 20.1 χωρίς να χάσετε τα εγκατεστημένα modules, τις ρυθμίσεις του Magisk Manager, το Magisk Hide καθώς και τα δικαιώματα root σε όσες εφαρμογές τα είχατε δώσει. Φλασάρισμα της ROM και εγκατάσταση του 20.1 δεν αρκεί, καθώς ο νέος Manager δεν θα αναγνωρίζει το 20.1 και ο παλιός δεν θα εγκαθίσταται καν, ακόμα και αν αφαιρέσετε χειροκίνητα τον καινούργιο. Μόνη λύση είναι φλασάρισμα του Magisk 20.2 Uninstaller από το Xda, boot system, reboot recovery, πέρασμα της έκδοσης 20.1 και πέρασμα εκ νέου όλων των modules και των ρυθμίσεων. Επίσης για να δώσετε root σε εφαρμογές, θα πρέπει στην εφαρμογή του Magisk Manager να είναι ενεργή η άδεια "προβολή αναδυόμενων παραθύρων όσο εκτελείται στο παρασκήνιο", λόγω του νέου permission manager των τελευταίων εκδόσεων του MIUI. Χωρίς αυτή την άδεια δεν θα εμφανίζεται ποτέ το παράθυρο προτροπής για απόκτηση πρόσβασης root.
Τέλος να σημειωθεί ότι ΔΕΝ συνιστάται να κάνετε hide (repackage) τον ίδιο τον Magisk Manager. Αν το κάνετε αυτό, ο manager θα ξανακατεβάσει τον εαυτό του και έτσι θα εγκαταστήσει την έκδοση 7.5.0 που αντιστοιχεί στο Magisk 20.2 και ναι μεν δουλεύει και σε 20.1 αλλά δεν θα μπορείτε να δώσετε root πρόσβαση σε νέες εφαρμογές ακόμα και αν έχετε ενεργοποιήσει την άδεια που αναφέραμε παραπάνω. Είναι άγνωστο γιατί συμβαίνει αυτό μέχρι στιγμής.
Όπως και να έχει, εφόσον έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία την 20.1 έκδοση του Magisk, το Dolby εγκαθίσταται μια χαρά. Αυτά για την ώρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Cus… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0