Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
μια βοηθεια παρακαλω πολυ,
ειχα θεματα οπως με το μικροφωνο και σκεφτηκα οτι ενα φλασαρισμα με fastboot μετα τις πολλες δοκιμες θα ηταν καλο
εκανα flash την fastboot developer 9.9.3 διχως wipe data και τωρα οταν βαζω twrp δεν μπορω να δω τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο (δοκιμασα και orange fox) θελει κωδικο. υπαρχει λυση ? την πατησα? -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
δοκίμασες format data ?
ευχαριστω παντως για την απαντηση -
με fastboot rom χάνονται όλα. ακόμα και να επιλέξεις except storage δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
με fastboot rom χάνονται όλα. ακόμα και να επιλέξεις except storage δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει
για να βαλω dev πρεπει να κανω flash fastboot dev?
ειχα επιλεξει except data storage και μαλλον οπως ηταν εκει επανω ο καρσορας γυρισα καταλαθος τον τροχο του ποντικιου και πηγε except data ετσι εσβησε τον εσωτερικο, δεν λες παλι καλα που δεν το κλείδωσα ο ηλιθιος βιαστικος?
τεσπα εχω κατι παλια backup, κατι θα κανω ... υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα
και μετα ΔΕΝ το ξαναπειραζω και ας μας κλεισουν μεσα για ακομα εναν μηνα
παντως το μικροφωνο δεν εστρωσε, δεν με ακουν σχεδον καθολου αλλα αν κανω εγγραφη ηχου ακουγεται καλα, -
wipe data δεν κάνει η fastboot rom...η fastboot κάνει ολική διαγραφή και επανεγκατάσταση των partition.
Ποια έχεις βάλει τώρα και σε ποια θες να πας ? -
Ο/H NasDriver έγραψε:
wipe data δεν κάνει η fastboot rom...η fastboot κάνει ολική διαγραφή και επανεγκατάσταση των partition.
Ποια έχεις βάλει τώρα και σε ποια θες να πας ?
τωρα οκ προχωραω, μετα την πατατα παω καλα, εβαλα μια fastboot dev αρχικα και θα βαλω την τελευταια dev,
σ' ευχαριστω και παλι -
Παιδιά έχω πάθει πλάκα απο τον τελευταίο Panda Krenel 5.1.2 τρελή αυτονομία πραγματικά.
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Παιδιά έχω πάθει πλάκα απο τον τελευταίο Panda Krenel 5.1.2 τρελή αυτονομία πραγματικά.
Εξακολουθείς να έχεις την evolution x?
Αν ναι στείλε μου ένα link για το panda kernel
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Mystic-Whyred_x1-OC.zip
Mystic-Whyred_x1.zip
Mystic-Kernel - Browse /Whyred/X1 at SourceForge.net
Panda Kernel 5.1
releases
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Αυτός ο κερνελ μπαίνει και σε miui ή μόνο σε custom ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0