Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Ο/H em56464 έγραψε:
Evolution x η havoc τσεκαρει και lineage έχει ota update!!
Ηλίας -
Ο/H georgee έγραψε:
καλησπερα,ειμαι στην αναζητηση για καινουργια ρομ,ειμαι στην pixel experience,αλλα δεν γινονται ενημερωσεις πια,και οταν γινονται χρειαζεται flash .
δεν θελω να γυρισω σε MIUI,μιας και προτιμω το καθαρο android μονο με τις εφαρμογες της google.
εχω δει τις Havoc OS,EVOLUTION-X,AospExtended ποια απο αυτες ειναι καλυτερη ή ομοια με την pixel experiece?
ευχαριστω!
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Η havoc ρολάρει άθλια,χειρότερα και από miui.Για τους κερνελομανής,δοκιμάστε phandomCAF V8!
-
-
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Αξίζει κάποιος να πάει σε rom όπως η lineageos; αν ναι σε ποια;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηλίας -
Εψει παρουσιαστεί σε κάποιον πρόβλημα στο ακουστικό? Ακούγεται παρα πολύ σιγά και η ενταση δεν αυξάνεται αλλά και ούτε μειωνεται. Μένη σταθερή αλλά πολύ σιγά
-
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε αυτά όλες το κάνουν.Αν είναι μη φεύγεις απο miui.Αν και η μουσική παίζει πιο δυνατά στην evoX.Επισης παρατήρησα οτι με ακουστικά bt στη miui όταν η ένταση είναι στο τέρμα,η ένταση κάπως αυξομειώνεται στα ζόρια λες και δεν αντέχουν τα ακουστικά κάπως.. Ενώ στην evoX όχι δίνει τέρμα γκάζια.Εγω έφυγα λογω ταχύτητας,ram και κατι χαζοbugs του miui+ οτι με αυτά που ακούγονται πλέον γενικά δεν εμπιστεύομαι stock rom απο όλα τα τηλέφωνα.Πλεον μόνο σε κάποια official custom rom.
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ε αυτά όλες το κάνουν.Αν είναι μη φεύγεις απο miui.Αν και η μουσική παίζει πιο δυνατά στην evoX.Επισης παρατήρησα οτι με ακουστικά bt στη miui όταν η ένταση είναι στο τέρμα,η ένταση κάπως αυξομειώνεται στα ζόρια λες και δεν αντέχουν τα ακουστικά κάπως.. Ενώ στην evoX όχι δίνει τέρμα γκάζια.Εγω έφυγα λογω ταχύτητας,ram και κατι χαζοbugs του miui+ οτι με αυτά που ακούγονται πλέον γενικά δεν εμπιστεύομαι stock rom απο όλα τα τηλέφωνα.Πλεον μόνο σε κάποια official custom rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0