Στο YouTube σε κάποια βίντεο με την evolution x είδα ότι υπάρχει το wificall πάντως
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού@evolutionxwhyded ...............εδώ λεπτομέρειες στις σημειώσεις .....στο xda......... διεύθυνση telegram για Whyred έχει κάνει πιν την ρομΟ/H teobitoulas έγραψε:
Καλημέρα παιδιά ! Σκέφτομαι να βάλω καινούργια custom rom , τώρα έχω το miu12 20.6.18. Ποια rom μου προτείνετε που να είναι καλή και με καλό battery life ; Έχω δει τελευταία παίζει πολύ η καινούργια evoluton X 5.1.
συνήθως απλά δεν φαίνεται όταν χρειάζεται το εικονίδιο .........όπως λες ξέρω και εγώ ...Ο/H teobitoulas έγραψε:
Στο YouTube σε κάποια βίντεο με την evolution x είδα ότι υπάρχει το wificall πάντως
νομίζω κυκλοφορούν στα φόρουμ και xda κάποια ζιπ αρχειακια για αυτή την δουλειάΟ/H VAG-ZAG έγραψε:
Καλημέρα και καλό κουράγιο αδέρφια!
Γνωρίζει κανείς αν από το Terminal του TWRP μπορούμε να αλλάξουμε το Core από Permissive σε Enforcing?
Ποιες εντολές δίνουμε?
Θεμα ασταθειων είναι θα διορθωθεί έχει τύχει και με την 10 της evo x σε κάνα δύο εκδόσεις γραφτό και στο φόρουμ του whyred θα το γνωρίζουν και άλλοι.....Ο/H teobitoulas έγραψε:
Το ξέρω απλά και πριν όταν τύχαινε να το χρησιμοποιώ δεν είχε τέτοιο θέμα.