Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Λίγο που το εψαξα δε βρήκα κάτι να λένε που να αξίζει έναντι της stock.Ευχαριστώ πάντως!
-
Βρήκες επίσημες μπαταρίες;
Ποιος τις φέρνει; Δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...
Και ποιος σου είπε ότι δεν αξίζει έναντι της stock που αναφέρεις; Τι δεν αξίζει; -
-
Ψάξε και τις υποτιθέμενες στοκ γιατί εξωτερικό τις θεωρούν ότι χειρότερο γιατί δύσκολο να είναι στοκ μην εξαπατά σε από το λογότυπο το έπαθα και έμαθα.........στον markw έχω δεύτερη την nohon μετά από και καλά στοκ 1 χρόνο κοντά τώρα μέχρι και 10 ώρες οθόνη έχω δει και παραπάνω πρόσφατα...........τώρα επιλογή σου είναι...Ο/H kos25k έγραψε:
Λίγο που το εψαξα δε βρήκα κάτι να λένε που να αξίζει έναντι της stock.
Ηλίας -
Και σωστή αναγνώριση μιλιαμπερ σε σχέση με την στοκ και καλά που είχα βάλει...Ηλίας
-
Ενα μαγαζί μόνο βρήκα το estation Θεσσαλονίκη. Με συσκευασία,mi logo και qr κωδικό κανονικά.Με τη nohon διάβασα κάποια σχόλια λίγα μεν που έλεγαν τους βγάζει πιο λίγα mah και κρατάει πιο λίγο.Αλλα λίγα..Ο/H amavroudis έγραψε:
Βρήκες επίσημες μπαταρίες;
Ποιος τις φέρνει; Δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...
Και ποιος σου είπε ότι δεν αξίζει έναντι της stock που αναφέρεις; Τι δεν αξίζει; -
@kos25k εγώ αυτήν πήγα σε τεχνικό να βάλει αφού έσπασα την οθόνη από λάθος μου.
Xiaomi-BN45-Redmi-Note-5-4000mAh.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να μπει πάνω από 4000mah σε αυτές τις διαστάσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ισχύει ότι το τηλέφωνό πήρε miui 12 σε stable global?Ηλίας
-
Ναι, αλλά ανακλήθηκε... Προβλήματα...
-
Την έχω περάσει με twrp σχεδόν από την πρώτη μέρα που βγήκε και δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να γυρίσω πίσω. Με λίγα λόγια δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα που εγώ μπόρεσα να ανακαλύψω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την δίνουν σαν σκέτη stable και είναι ακόμα stable beta.Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι, αλλά ανακλήθηκε... Προβλήματα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0