αναφέρομαι σε official rom...Ο/H dedalos έγραψε:
Την έχω περάσει με twrp σχεδόν από την πρώτη μέρα που βγήκε
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H dedalos έγραψε:
Την έχω περάσει με twrp σχεδόν από την πρώτη μέρα που βγήκε
-
Δοκίμασε κανείς την καινούρια havoc;Πολυ φορτωμένη..
-
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει ο Google assistant στα ελληνικά στην arrowos 11;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει ο Google assistant στα ελληνικά στην arrowos 11;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηλίας -
Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω,πηγα απο pixel experience android 10 σε Arrow Os android 11,και μου φαινεται παρα πολυ βαρια,μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας,bugs οπως να μην δουλευει το ακουστικο και να μην μπορω να ακουσω τι λεει ο συνομιλητής μου ,και γενικως φαινεται αρκετα laggy,σαν το android 11 να ειναι πολυ βαρυ για το κινητο.
Σκεφτομαι να γυρισω στην Pixel Experience 10 και να την κρατησω μεχρι να αλλαξω τηλεφωνο. -
Ο/H georgee έγραψε:
Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω,πηγα απο pixel experience android 10 σε Arrow Os android 11,και μου φαινεται παρα πολυ βαρια,μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας,bugs οπως να μην δουλευει το ακουστικο και να μην μπορω να ακουσω τι λεει ο συνομιλητής μου ,και γενικως φαινεται αρκετα laggy,σαν το android 11 να ειναι πολυ βαρυ για το κινητο.
Σκεφτομαι να γυρισω στην Pixel Experience 10 και να την κρατησω μεχρι να αλλαξω τηλεφωνο.
Ηλίας -
Ο/H em56464 έγραψε:
εντάξει μπορεί να είναι ποιο βαριά αλλά ακολούθησες τις οδηγίες αλλαγής custom rom πας από 10 στο 11 φίλος που έχει δοκιμάσει τρελλα ότι μπορείς να φανταστείς μου είπε πολύ καλά λόγια για arrow φαντάσου ψήσιμο έβαλα και στο markw όλα είναι θέμα εγκατάστασης εκεί βγαίνουν όλα..........τώρα τι να πω απλά δες πάλι στις σημειώσεις οδηγίες εγκατάστασης..
Ειδικα ο pixel launcher παντα σταματει να λειτουργει και αναγκαστικα εχω βαλει τον Poco Launcher. -
@georgeeγια γρηγορότερα και όλα να τα διαγράψεις και φορμάτ ντατα να κάνεις εγώ δουλεύω το migrate backup και θέλει πριν την ανάκτηση του backup να έχεις εγκαταστήσει το magisk δες βιντεάκια εγώ έτσι γλύτωσαν το στήσιμο από την αρχή με τις ώρες...........απλά πρέπει με το recovery που θα δουλέψεις να μην βγάλει σφάλμα όταν δημιουργείς το backup και με το ίδιο να το επαναφέρεις....τα βάζει τα αρχεία zip που δημιουργεί στην εξωτερική κάρτα....οπότε κάνεις καθαρά καινούργια εγκατάσταση.............https://andi34.github.io/faq/faq_twrp.htmlΗλίας
-
Ο/H em56464 έγραψε:
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης τα πάντα είναι στην έκδοση με πληρωμή
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@angarato_surionεχει ..οδηγίες.....www.pestoassistant.gr μπορείς να έρθεις σε επαφή και με τον προγραμματιστή .........το ανέφερα ως ένα βοήθημα για το θέμα της γλώσσας και μόνο και δοκιμάζοντας βλέπεις αν δουλεύει στην συγκεκριμένη custom rom που έχει κάθε χρήστης.....Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0