Χμμ..Ξαναεβαλα την προηγούμενη μπαταρία.Απλα άθλια με μετρια χρήση εφτανα βραδυ σπιτι με την ψυχη στο στόμα με 3%.Να κανω αρνητικό review για τη μπαταρία μόνο μη την πατήσουν και άλλοι δε ξέρω..
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Γειά σας παλικάρια
στο note 5 έχω ξεκλειδώσει και εγκαταστήσει twrp και την ελληνική miui με root
προσπαθώ να ziparo την τελευταία resurrection Q και εμφανίζει μήνυμα
flashing A/B zip to inactive slot:A
to flash additional zip please reboot recovery to switch to the updated slot
invalid zip file format
ξέρεις κανεις τι μπορώ να κάνω και να την εγκαταστήσω; -
Μήπως είναι κατεστραμμένο το Zip της ROM που κατέβασες ?Ο/H argiris77 έγραψε:
invalid zip file format
ξέρεις κανεις τι μπορώ να κάνω και να την εγκαταστήσω;
-
-
κατέβασε το ZArchiver και έχει επιλογή ελέγχου αν το zip αρχείο είναι κατεστραμμένο η έχει κάποιο λάθος..Ο/H argiris77 έγραψε:
Ηλίας -
-
Προσωπικά όταν έρθει η ώρα για αλλαγή μπαταρίας πάω πάντα σε nohon...έχουν βγει αρκετά καλές σε σχέση με άλλες μάρκες ή "γνήσιες" που κυκλοφορούν στο εμπόριο
-
Με το τελωνείο τι παίζει όμως παιδιά;
-
Αν πας για nohon που και εγώ την δουλεύω πάνω από χρόνο και σε Redmi 4 pro δεν έχεις θέμα αν δεν ξεπερνά κάποια τιμή εγώ την πήρα 16 ευρώ με τα μεταφορικά ας πούμε και έρχονται μέσω Ευρώπης μαζί και σετάκια τοποθέτησης αυτοκόλλητο για την μπαταρία κάτι κατσαβιδακια το μόνο που πήρα ήταν μια ψιλή ταινία διπλής όψης για το καπάκι της πλάτης για μετά την τοποθέτηση της μπαταρίας κόστος 10 μέτρα 2 χιλιοστά φάρδος 80 λεπτά.........από τότε δουλεύει άψογα........και πάλι nohon θα επαιρναΟ/H kos25k έγραψε:
Με το τελωνείο τι παίζει όμως παιδιά;
Ηλίας -
Πιστεύω ότι αξίζει, 15-18 ευρώ + 5 ευρώ τελωνείο, αν και θα σου απαντήσω σίγουρα σε κάνα μήνα που θα παραλάβω
Και όπως είπα και ο @em56464 έχει και ότι χρειάζεσαι από εργαλεία για την αλλαγή, μέχρι και κόλλα να την κολλήσεις
-
-
NOHON BP40 BP41 BM4E BM47 BM46 BN43 BN41 BN4A BN45 BM3M BN31 BN30 BM3B BM3E BM3L Battery For Xiaomi Redmi K20 Pro 4 Pocophone F1|Mobile Phone Batteries| - AliExpress
Αν δεν βιάζεσαι πολύ, περιμένω την δική μου, έφτασε σήμερα Ολλανδία...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0