Το safetynet το πέρασε. Αλλά πάλι το Google pay είναι ακόμα κολλημένο στην ενημέρωση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι θα διαγραφούν τα στοιχεία του λογαριασμού που έχεις δηλώσει στην συσκευή σου τοπικά, αλλά δεν θα διαγραφούν από τους Server της Google εάν αυτό υπονοείς.Ο/H angarato_surion έγραψε:
Αν πάω στην εφαρμογή google και πατήσω καθαρισμό όλων των δεδομένων θα σβηστούν και οι λογαριασμοί;
ανοιγεις το play store δεξια εκει που εχει το ονομα σου πατας πανω, και διαχειριση εφαρμογων και συσκευης βλεπεις τις διαθεσιμες ενημερωσης και ολες τις λεπτομερειεςΟ/H angarato_surion έγραψε:
@jimxai το ενοχλητικό είναι ότι πολλές εφαρμογές σε αναγκάζουν να την χρησιμοποιήσει κάποιος
Μπορουμε να βρουμε πιο Update «προσπαθει » να κατεβασει ;
Οι λογαριασμοί θα μείνουν ή θα πρέπει να τόυς ξανά βάζω μετά;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι θα διαγραφούν τα στοιχεία του λογαριασμού που έχεις δηλώσει στην συσκευή σου τοπικά, αλλά δεν θα διαγραφούν από τους Server της Google εάν αυτό υπονοείς.Ο/H angarato_surion έγραψε:
Αν πάω στην εφαρμογή google και πατήσω καθαρισμό όλων των δεδομένων θα σβηστούν και οι λογαριασμοί;
![]()
Παςplay store ρυθμίσεις και κάτω γράφει έκδοση build πιστοποίηση συσκευής κ.λ.π πάτα εκεί να ανοίξει και δες έκδοση και αν έχει κάνει αναβάθμιση.......και αναλόγως ψάχνεις..Ο/H angarato_surion έγραψε:
αυτο το ξερω..
Λεω για το google pay
Λέει οτι εχω την τελευτια εκδοσηΟ/H em56464 έγραψε:
Παςplay store ρυθμίσεις και κάτω γράφει έκδοση build πιστοποίηση συσκευής κ.λ.π πάτα εκεί να ανοίξει και δες έκδοση και αν έχει κάνει αναβάθμιση.......και αναλόγως ψάχνεις..Ο/H angarato_surion έγραψε:
αυτο το ξερω..
Λεω για το google pay