Διαφήμιση

[Λύθηκε]Κόλληματα στην τελευταία XTRV ARΩMA σε Redmi 4A

• [Λύθηκε]Κόλληματα στην τελευταία XTRV ARΩMA σε Redmi 4A

Μόλις πριν λίγη ώρα εγκατέστησα την τελευταία arwma version της ελληνικής ρομ στο Redmi 4A ακολουθώντας τον οδηγό.
      Όλα πήγαν καλά, έκανα τις αρχικές ρυθμίσεις, και έγιναν οι πρώτες αυτόματες ενημερώσεις από το play store. Από εκεί όμως και μετά άρχισε το πρόβλημα. Μπήκα στο play store και από τη βιβλιοθήκη άρχισα να κάνω εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών. Μετά από λίγο και καθώς επέλεγα εφαρμογές, η συσκευή κόλλησε και μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση.
      Μετά την επανεκκίνηση επιχείρησα και πάλι την παραπάνω ενέργεια. Κάποιες από τις εφαρμογές πρέπει να έχουν εγκατασταθεί, όμως μετά από την επιλογή εγκατάστασης 2 ακόμη εφαρμογών η συσκευή και πάλι κόλλησε και είναι σ' αυτή την κατάσταση περίπου 15 λεπτά τώρα. Αυτή τη φορά δεν έχει γίνει επανεκκίνηση, αλλά παραμένει κολλημένη και δεν αναγνωρίζεται και από το adb.
    • Κόλληματα στην τελευταία XTRV ARΩMA σε Redmi 4A

Παρατεταμένο πάτημα power για κλείσιμο και μετά μπες TWRP με vol+ και power και κάνε του ένα factory reset για αρχή.
    • Με βάση τον οδηγό, δεν έχει γίνει ήδη factory reset? Θέλω να το αποφύγω μιας και μόλις ρύθμισα τα πάντα και πάλι, και δεν έχω μέχρι στιγμής αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από το play store και τη συγκεκριμένη ενέργεια. Έχω κάνει ήδη επανεκκίνηση και χρησιμοποίησα ξανά το play store για εγκατάσταση άλλων εφαρμογών(χωρίς να χρησιμοποιήσω την καρτέλα "βιβλιοθήκη" όπου και παρουσιάστηκε το πρόβλημα, με επιτυχία.
      Θα δοκιμάσω εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής μήπως και λυθεί.
      EDIT:
      Με την εκκαθάριση δεδομένων φαίνεται ότι λύθηκε το πρόβλημα. Χρησιμοποίησα την καρτέλα "βιβλιοθήκη" για αρκετή ώρα, εγκατέστησα και κάποιες εφαρμογές και απ' ότι φαίνεται λειτουργεί κανονικά τώρα.
    • Διαφήμιση
    • Κόλληματα στην τελευταία XTRV ARΩMA σε Redmi 4A

Δοκιμάζεις και βλέπεις , εάν το ξανακάνει , wipe cache , dalvik , log out Gmail, αποσύνδεση από internet , εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογών Google και ξανά Log in gmail,
      εάν επιμένει factory reset,
      εάν επιμένει ξαναπερνάς την ίδια ρομ από πάνω μετά από factory reset,
      εάν εξακολουθεί να επιμένει official fastboot rom με mi flash ,πέρασμα TWRP και xtrv.
      Ξεκινάς από τα πιο αναίμακτα και προχωράς στα πιο επίπονα...
    • Αυτό ήταν μάλλον. Το δοκιμάζω αρκετή ώρα τώρα και παρ' ότι έχω μια ατελείωτη λίστα εφαρμογών, μετά από πολλά χρόνια εγκαταστάσεων εφαρμογών, δε φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα. Μάλλον δε χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω ευτυχώς.
      P.S:
      Είχα πριν χρόνια φτιάξει ένα παιχνίδι λέξεων για android το οποίο παίζω ακόμη για χαλάρωση, και σ' αυτή τη συσκευή και με τις 2 επίσημες ρομ(8.5.5.0 και 9.5.5.0) παρουσίαζε καθυστέρηση και μικροκολλήματα στα αγγίγματα, ενώ σε καμία άλλη συσκευή και ρομ δεν είχε τέτοια θέματα. Με την ελληνική που έβαλα τώρα όμως είναι οκ. :lol: