Πες μας για αρχή τη rom που πέρασες γιατί κλειδωμένο bootloader και σε αφήνει να πας μέχρι γλώσσα και WiFi δε γίνεται με custom. Αν όντως έχει κλειδώσει πας fastboot και ξεκλείδωσε πάλι με το mi unlock,θα γίνει κατευθείαν. Για να σου έβγαλε flash and lock στο κάτω μέρος γύρευε την rom που πέρασες με το mi flash.
Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom
-
-
@spideman3 δεν μπορώ να ξεκλειδώσω με τον επίσημο τρόπο γιατί πρέπει ενεργοποιήσω τις επιλογές προγραμματιστών.
@Vstromakias Rom έβαλα αυτή που κατέβασε το mi flash ακολούθησα τις οδηγίες στην αρχή του νήματος .
Εκτος από το flash and lock
Δοκίμασα μέσω fastboot για ξεκλείδωμα, αλλά το mi unlock μου ζητάει να ενεργοποιήσω τις επιλογές προγραμματιστών κλπ -
Δοκίμασε να κάνεις format data από το recovery mode του τηλεφώνου.Mε σβηστό κινητό,κρατάς πατημένο το volume+ και το power button.Όταν ανοίξει,αφήνεις το power αλλά συνεχίζεις να κρατάς το volume+.Μετά κάνε το σετάρισμα.
-
-
Για να συνεχίσει μέχρι να μπει στο μενού της συσκευής βάλε τα αγγλικά σαν γλώσσα. Θα προχωρήσει κανονικά. Είπες ότι ξεκλείδωσες και έβαλες twrp και ξαφνικά πετάγεται το mi flash (ο λόγος ύπαρξής του προς το παρόν άγνωστος γιατί υποτίθεται ότι θέλεις να περάσεις κάποια custom). Γιαυτό ρωτάω ποιά είναι αυτή η rom. Official global, official eea, custom fastboot, Ινδίας, Κίνας, Ρωσίας, Τουρκίας......
-
Το ξεκλείδωμα και το TWRP έγιναν πριν το brick.
Μετά ψάχνοντας στο ίντερνετ για να το επαναφέρω βρήκα αυτό το νήμα.
Κατέβασα το mi flash έβαλα το μοντέλο τού κινητού και μου πρότεινε 2 rom μια recovery καί μια fastboot.
Και εγκατέστησα την πρώτη.
Έχω βάλει καί αγγλικά εχω αλλάξει και χώρα τα ίδια. -
Αν συνδέσεις το κινητό στο pc και ανοίξεις το mi flash,δε το αναγνωρίζει καθόλου;Τον αποθηκευτικό χώρο μπορείς να τον δεις στο pc;Recovery έχεις το stock;
Θα μπορούσες να βάλεις στον εσωτερικό χώρο μια recovery rom,την οποία θα μετονόμαζες σε Update.zip και θα έκανες εγκατάσταση από το stock recovery. -
Για αρχή δώσε απο fastboot και adb την εντολή fastboot oem device-info
και για να είμαστε σίγουροι για τη κατάσταση του bootloader. -
-
-
Ναι,έχεις δίκιο απλώς προσπαθώ κι εγώ να σκεφτώ τί μπορεί να γίνει...
-
offline setup/παράβλεψη δεν μπορείς να κάνεις όταν ξεκινάς το σετάρισμα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες