[XTRV & ARΩMA] Είστε έτοιμοι για την νέα MIUI 10 ;
-
-
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Παιδιά εγώ στο mi6 έχω την 8.5.3
Αυτή είναι με ενεργά encryptions? Πως ξέρουμε αν είναι με ενεργά ή όχι?Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ο/H masterismos έγραψε:
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Παιδιά εγώ στο mi6 έχω την 8.5.3
Αυτή είναι με ενεργά encryptions? Πως ξέρουμε αν είναι με ενεργά ή όχι?
-
-
Όχι δεν ζητά απλά τώρα που μπήκα να κάνω κάνω wipe κλπ μου βγάζει το εξής μυνημα
Could not mount /data and unable to find crypto footer.
Failed to mound /data invalid argument
Unable to mount storage
Unable to mount data /media twrp /. Twrps
Unable invalid argument..
Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Όχι δεν ζητά απλά τώρα που μπήκα να κάνω κάνω wipe κλπ μου βγάζει το εξής μυνημα
Unable to mount storage
Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά?
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Unable to mount storage
Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά?
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ανεξάρτητα αν δε σου έβγαζε μήνυμα στο TWRP είσαι Encrypted.
Πρέπει να κάνεις Format Data & Factory Reset & Reboot πάλι στο Recovery ... Μετά να συνδέσεις την συσκευή όσο είσαι στο PC να ρίξεις μέσα πάλι την ROM και να την κάνεις Flash. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να κάνεις Format Data & Factory Reset & Reboot πάλι στο Recovery ... Μετά να συνδέσεις την συσκευή όσο είσαι στο PC να ρίξεις μέσα πάλι την ROM και να την κάνεις Flash.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να κάνεις Format Data & Factory Reset & Reboot πάλι στο Recovery ... Μετά να συνδέσεις την συσκευή όσο είσαι στο PC να ρίξεις μέσα πάλι την ROM και να την κάνεις Flash.
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Παραδόθηκαν πριν από λίγο με VIP mails οι πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA MIUI 10 ROM (BETA/ALPHA) από China Source,
καθώς δεν έχουμε ακόμη Global, για να πάρουμε και τις μεταφράσεις για την MIUI 10.
Οι ROM που παραδώσαμε αφορούν τα Mi-5 (Gemini) / Mi-6 (Sagit) / Mi-Mix 2 (Chiron) / Mi-Note 2 (Scorpio) / RedMi Note 5/PRO (Whyred)
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Είναι η Πρώτη MIUI 10 ROM που βασίζεται στις BETA/ALPHA ROM της Xiaomi από China Source.
Δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη Global MIUI 10 ROM.
Από εδώ και πέρα όλες οι ROM δεν θα έχουν ενεργά Encryptions.
Αυτό σημαίνει πως όσοι από εσάς έχετε στις συσκευές σας προηγούμενες ROM που έχουν ενεργά encryptions,
θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω βήματα ώστε να απαλαγείτε από αυτά και να μπορέσετε να κάνετε εγκατάσταση την ROM.
Μπαίνετε το Recovery και κάνετε Format Data
- Κάνετε από τα Advanced Wipes – Wipe Cache – Wipe Dalvik Cache – Wipe Data
- Κάνετε Reboot και πάλι στο Recovery – συνδέεστε στο PC και βάζετε την ROM που κατεβάσατε
- Κάνετε Install την ROM και Reboot στο System Όσοι δεν έχετε ενεργά τα Encryption στην συσκευή σας,
απλά κάνετε ένα Factory Reset και Install την ROM από το Recovery.
H ROM σας δίνεται για να έχετε την εμπειρία της νέας MIUI 10 και δεν είναι στην τελική της μορφή.
Θα συνεχίσουμε τα Updates και τα ΟΤΑ θα ενεργοποιηθούν μόλις παραδώσει η Xiaomi επίσημα για την συσκευή σας την τελική ROM.
Διαβάστε με προσοχή παρακάτω το Changelog της ROM.
CHANGELOG 8.6.12 (MIUI 10)
Δεν περιέχει Ελληνικά καθώς δεν έχουν παραδοθεί ακόμη από την Xiaomi τα Source.
* Έγινε Debloat και αφαιρέθηκαν οι άχρηστες κινέζικες εφαρμογές.
* Προστέθηκε το Google Play Store (Gapps)
* Προστέθηκε το 3 Way Reboot * Αφαιρέθηκαν τα Encryption των Partition
* Αφήσαμε το Odex των ROM για γρηγορότερο Reboot της συσκευής αλλά και φόρτωμα των εφαρμογών
* Έγιναν Patches σε αρκετά System Files
* Αφήσαμε τα Θέματα να λαμβάνουν Source από Κίνα για περισσότερες επιλογές θεμάτων
Να σημειώσουμε πως οι τελικές ROM για τις συσκευές σας θα είναι από Global Source
Να ενημερώσουμε πως για όλα τα υπόλοιπα μέλη οι νέες MIUI 10 ROM θα παραδοθούν μόλις η Xiaomi παραδώσει επίσημα τις Global MIUI 10 ROM.
Αν τελικά δεν παραδώσει όπως ακούγεται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή τις Global ROM,
θα λάβετε ROM με Source από China μόλις βρούμε τα Source των μεταφράσεων στα ελληνικά, ώστε να έχετε πλήρως λειτουργικές ROM (MIUI 10). -
για το mi note 3 που ακούγεται ότι global παίζει να πάρει πολύ πιο μετά από την Chinese θα περνουμε κανονικά OTA update εμείς με Chinese rom ή θα περιμενουμε όταν και αν βγει η global???
-
Ο/H Vasiliouv84 έγραψε:
για το mi note 3 που ακούγεται ότι global παίζει να πάρει πολύ πιο μετά από την Chinese θα περνουμε κανονικά OTA update εμείς με Chinese rom ή θα περιμενουμε όταν και αν βγει η global???
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να πάρουμε τις μεταφράσεις από την Global ώστε να την περάσουμε σε China Source.
Οπότε μην ανησυχείτε, θα έχετε και ΟΤΑ και ROM.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0