[XTRV & ARΩMA] Είστε έτοιμοι για την νέα MIUI 10 ;
-
-
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Στη Miui9 οταν εκανε γρηγορη φορτιση εβαζε τον κεραυνο σε μια παρενθεση, τωρα πως ξεχωριζει ; θελω να δω αν λειτουργει η γρηγορη φορτιση
// στα εικονιδια της κουρτινας δεν εχει το gps
-
Σε redmi note 5 τα full display gestures στα animations έχουν το lagaki τους. Ενώ στην official global ήταν πιο smooth. Ίσως να είχε βγει κάποια πιο καινούργια nightly απ' αυτή που φτιάξατε εσείς . Κατά τα άλλα θεωρώ οτι είναι πιο γρήγορη από miui 9 με λίγο παραπάνω κόστος σε μπαταρία. Βέβαια είναι αρκετά νωρίς ακόμα. Καταπληκτικό stand by drain....Ειδικά τα recents σε 18/9 που είναι οριζόντια είναι φοβερα. Λείπει το Dolby atmos αλλά οκ μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Ευχαριστούμε για την καλή δουλειά
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Στη Miui9 οταν εκανε γρηγορη φορτιση εβαζε τον κεραυνο σε μια παρενθεση, τωρα πως ξεχωριζει ; θελω να δω αν λειτουργει η γρηγορη φορτιση
// στα εικονιδια της κουρτινας δεν εχει το gps
Αυτο που βλεπω να μην εχει διορθωθει ειναι δυστυχως η γρηγορη φορτιση, το εχω βαλει/βγαλει σε φορτιστη τουλαχιστον 20 φορες και μονο 1 δουλεψε η ταχεια φορτιση. πολυ κριμα γιατι ειναι πολυ βασικο και εχει χαθει γι αυτη τη συσκευη εδω και καιρο -
Πωωωω... Παιδιά πρόσφατα αγόρασα το redmi 5 plus κι όσα κι αν έχω διαβάσει μου φαίνονται ακόμα κινέζικα . Εμείς της κοπιας redmi 5 plus να φανταστώ ότι έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μπροστά μας για να δούμε miui 10?
-
-
-
-
Οσο το ψαχνω ...
Δεν μου λειτουργουν οι ηχοι απο το mail / instagram κτλ οταν ερχεται καποια ειδοποιηση , αντιθετα λειτουργουν του viber & fb // μαλλον επειδη εχουν δικους τους και οχι του κινητου ... δεν ξερω
επισης μου ειναι δυσκολο να διωξω εφαρμογες απο την κουρτινα, την σερνω πλαι δεξια αλλα δεν πιανει καλα ... ισως να φταιει η γραμματοσειρα που τα δειχνει περιεργα ;;
μετα απο λαθακια μονο της μεταφρασης που εχει αρκετα που εχουν μεινει με αγγλικα μεσα στις ρυθμισεις, σοβαρο προβλημα δεν εχω εντοπισει ουτε βεβαια ακομα και σοβαρο λογο να βιαζεται καποιος να περασει στην miui 10 . -
Ο/H thanostonia έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Να φανταστώ ότι η κατανάλωση συστήματος android είναι στα ύψη ή κάνω λάθος;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0