Αυτή η ενημέρωση που έγινε είναι η γνωστή 8.4.30 που έχει διορθωθεί η κάμερα ή έχει προστεθεί και κάτι άλλο ?? Ρωτάω γιατί την έχω περάσει και η κάμερα εκτός το θέμα που έχει με την επεξεργασία των φωτογραφιών δουλεύει κανονικά .
Στο redmi pro όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο κάμερες η φωτογραφία βγαίνει αρκετά μεγαλύτερη σε μέγεθος και μετά στην επεξεργασία έχεις την επιλογή να της αλλάξεις την εστίαση και εκεί που ήταν θαμπή να γίνει καθαρή ή και να την κάνεις όλη καθαρή. επίσης υπήρχε και μία επιλογή το 3D που όταν κούναγες το τηλέφωνο κουνιόταν και η φωτό σαν να ήταν 3D.αυτές οι επιλογές υπάρχουν.
Καλημέρα, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά νομίζω πως βρήκα τρόπο να επανέλθουν όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω…
απλά έκανα manual εγκατάσταση (copy > paste στο "system/priv-app" και αλλαγή permissions με την εφαρμογή "Root Explorer", αλλά γίνεται και με οποιαδήποτε παρόμοια) της εφαρμογής "MiuiExtraPhoto" (δες συνημμένο αρχείο, όλο το φάκελο της μαζί με τα αρχεία .so) από την ευρωπαϊκή ROM που υπήρχαν αυτές οι επιλογές και δούλευαν κανονικά…
για όποιον θέλει περισσότερα ας μου πει, άλλα οι γνώστες εδώ καταλαβαίνουν καλύτερα (και από μένα), και γίνεται και με ένα patch
[Σημείωση: αν κλείνει απότομα η εφαρμογή (Force Close) τότε διαγραφή μέσα από τον φάκελο "MiuiExtraPhoto" που τοποθετήσαμε στο "system/priv-app" τον φάκελο "lib" (με ό,τι περιέχει μέσα) και αμέσως δουλεύει κανονικά.... ]
OffTopic
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην thanfun: Μετάφραση σε ελληνική γλώσσα. ().
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην George Kaggelaris ()
Αιτία: Λύση για την επεξεργασία των φωτογραφιών που ελήφθησαν με Bokeh Effect (2η κάμερα) στην Ported ROM για Omega!
Η δεύτερη κάμερα λειτουργεί κανονικά. Απλά μετά τη λήψη δεν υπάρχουν οι επιλογές για επανεστίαση και για tilt 3D όπως στην Αγγλο-Κινεζική Official ROM. Θα το ψάξουμε και θα επανέλθουμε όταν έχουμε νεότερα.