Διαφήμιση

Πρόβλημα με το μικρόφωνο στις κλήσεις

• Πρόβλημα με το μικρόφωνο στις κλήσεις

Καλησπέρα. Αγόρασα το Redmi Note 4 το Γενάρη και είχα εξαρχής πρόβλημα με το μικρόφωνο. Όπου κι αν βρισκόμουν όταν μιλούσα στο τηλέφωνο μου έλεγαν όλοι ότι ακούγομαι πολύ μακριά και ότι χανόταν ανά τακτά διαστήματα εντελώς η φωνή μου. Το κινητό χωρίς να πέσει ποτέ κάτω ή να πάθει το οτιδήποτε, δε λάγκαρε ποτέ, γενικά ήταν κομπλέ ακριβώς στους 3 μήνες νεκρώνει και μου λένε ότι κάηκε η μητρική οπότε μου το αντικατέστησαν από το κατάστημα που το παρήγγειλα. Έχω το καινούριο κινητό στα χέρια μου εδώ και 4 μέρες και πάλι όταν μιλάω στο τηλ, δε με ακούνε. Για να μπορέσω να κάνω κανονική κλήση πρέπει να έχω ανοιχτή ακρόαση, μόνο τότε ακούγομαι κανονικά. Δε μπορεί να είμαι τόσο άτυχη και να είναι και τα 2 κινητά προβληματικά, αλλά τι μπορεί να φταίει; Δεν είναι θέμα σήματος γιατί όσο καιρό περίμενα την καινούρια συσκευή χρησιμοποίησα μία άλλη που είχα και δεν είχα ποτέ θέμα, επίσης ούτε όταν μιλάω μέσω εφαρμογών πχ. WhatsApp, viber με ακούν. Σας βάζω και screenshot με τις ρυθμίσεις.
      Images
      • 34418504_646478422360908_7534715201011056640_n.png

170,17 kB, 1.080×1.920, viewed 687 times
    • Το κινητό αυτό από το εργοστάσιο είναι ρυθμισμένο να κόβει τον θόρυβο που έχει το μικρόφωνο στην κλήση.
      Όλα τα mido το έχουν αυτό το πρόβλημα( αν το θεωρείς εσύ έτσι)
      Αν δοκιμάσεις να μιλήσεις με το στόμα στο μικρόφωνο θα είσαι οκ. Οποιαδήποτε άλλη στάση θα δημιουργεί προβλήματα.

• Ρε παιδιά, έχω διαβάσει κατά καιρούς σε πολλά σημεία για αυτό το πρόβλημα.
      Το Redmi Note 4 Snapdragon το έχουν πάρει πάνω από 10-15 γνωστοί μου. Όλους μια χαρά τους ακούω όταν μιλάμε. Δεν έχει τύχει να παρατηρήσω "κακή" συνομιλία.

Προχθές παρήγγειλα ένα για την αδερφή μου. Θα το κοιτάξω αυτό με την ποιότητα συνομιλίας. Πάντως όσες φορές έχω μιλήσει και ο απέναντι έχει RN4, δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα...και είμαι και ιδιότροπος...τα μάλα!!
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Χρήστο το έχουν όλα μα όλα.
      Απλά οι δικοί σου το κρατάνε σωστά.
      Πες τους ενω μιλάτε να δοκιμάσουν να το κρατήσουν κάθετα το τηλέφωνο να δεις ότι δεν θα τους ακούς καν.
      Φυσικά παίζει και σε ποιο αυτί το έχεις γιατί το μικρόφωνο είναι από την μία μεριά του τηλεφώνου.

• @Marydks
      Κάτι αθώο που ίσως παίζει τον ρόλο του: Εάν φοράς θήκη, βγάλτην και τέσταρε μία συνομιλία με "γυμνό" κινητό.

ΥΓ. Με την αδερφή μου, η οποία έχει το τηλέφωνο καμιά εβδομάδα, έχω μιλήσει πάνω από 10 φορές και την ακούω καμπάνα! Πεντακάθαρη συνομιλία (Redmi note 4x 4/64 infoquest - Cosmote).
      Δεν το έχει σε θήκη.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.