EMS = 99.9% όχι τελωνείο. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος πχ DHL πέρα των 15 ευρώ πληρώνεις και ένα 100άρικο καπέλο. Επιλογές είναι αυτές. Ότι θες παίρνεις.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Cr3ativ7 έγραψε:
EMS = 99.9% όχι τελωνείο. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος πχ DHL πέρα των 15 ευρώ πληρώνεις και ένα 100άρικο καπέλο. Επιλογές είναι αυτές. Ότι θες παίρνεις.
Ο/H caeser έγραψε:
Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα θέμα αποστολής συσκευής απο τοMerimobiles.
Μου έστειλαν αυτό το μαιλ:
"due to the value of the order, please update to EMS shipping so that this transaction stays eligible under the paypal protection policy, its 18$ you can send it to our paypal account at checkoutmerimobiles@gmail.com. Let us know once paid, your package is packed and ready to ship thank you and have a nice weekend"
Δηλαδή μου προτείνουν να πληρώσω $18 επιπλέον για να έχει η αποστολή την "προστασία" του Paypal...
Ωστόσο εγώ δήλωσα τρόπο αποστολής το "free shipping" που είναι με το απλό ταχυδρομείο. Αναρωτιέμαι αν αυτή είναι συνηθισμένη τακτική...
Έχει κανείς απο εσάς παρόμοια εμπειρία?
Ο/H Cr3ativ7 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα θέμα αποστολής συσκευής απο τοMerimobiles.
Μου έστειλαν αυτό το μαιλ:
"due to the value of the order, please update to EMS shipping so that this transaction stays eligible under the paypal protection policy, its 18$ you can send it to our paypal account at checkoutmerimobiles@gmail.com. Let us know once paid, your package is packed and ready to ship thank you and have a nice weekend"
Δηλαδή μου προτείνουν να πληρώσω $18 επιπλέον για να έχει η αποστολή την "προστασία" του Paypal...
Ωστόσο εγώ δήλωσα τρόπο αποστολής το "free shipping" που είναι με το απλό ταχυδρομείο. Αναρωτιέμαι αν αυτή είναι συνηθισμένη τακτική...
Έχει κανείς απο εσάς παρόμοια εμπειρία?
Ο μόνος τους σκοπός είναι να σε προφυλάξουν. Δεν πάνε να σε φάνε. Θα σου πρότεινα να πληρώσεις αυτά τα "επιπλέον" χρήματα όπως κάνουν όλοι άλλωστε.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Aν το κάνεις free shipping = China Post, τότε μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να έχεις παραλάβει...![]()
Επείσης σε αποστολές αξίας δεν βάζουμε China Post γιατί ούτε tracking δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς...
Οι περισσότεροι από εδώ συνήθως βάζουμε EMS γιατί και γρήγορα έρχεται - με ασφάλεια αλλά και μέσα από το Paypal αν ου μη γέννητω στραβώσει κάτι, μέσα από την πολιτική του Abuse & Refund, ο μόνος χαμένος θα είναι ο αποστολέας και ΟΧΙ ο παραλήπτης.