Μην αγχώνεσαι, όλα θα κυλήσουν ομαλά....  

merimobiles eshop και πληροφορίες αποστολής και τελωνίου.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
- 

- 
			Εγώ σε διάφορες συναλλαγές που είχα με Κίνα εδώ και 5 χρόνια, πάντα χρησιμοποιούσα απλό ταχυδρομείο (δωρεάν αποστολή) χωρίς μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα και παραλαβή μέσα σε 20 μέρες το πολύ.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
 - 
			Εγώ πιστεύω ότι η china post είναι παρεξηγημένη και αυτό οφείλεται από ότι ξέρω σε κάποιο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την αποστολή συσκευών με μπαταρίες το 2013. Εγώ πάντως παρήγγειλα στις 01/05 από merimobiles το Mi2s με Singapure Post και μία θήκη, μία βάση αυτοκινήτου από aliexpress με china post και τα πράγματα από china post ήρθαν πιο γρήγορα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν θέλουμε μπερδέματα με το τελωνείο να αποφεύγουμε τα courier.Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 - 

- 

Ο/H Dexter έγραψε:
Καλώς σας βρήκα παιδιά. Δυστυχώς εύχομαι να είχα βρει αυτό το forum νωρίτερα. Μόλις έκανα μια παραγγελία από merimobiles, ένα Mi3 64άρι και τα ακουστικά. Έβαλα Shipping method SG Post. Λέτε να μου το αλλάξουν σε EMS? Πότε να περιμένω για tracking code? Ευχαριστώ.
Φίλε μου το tracking στο στέλνουν μέσα σε 2 με 3 ημέρες αν έχουν διαθεσιμότητα. Μια χαρά είναι και η EMS και η SG Post. Απλώς τώρα υπομονή 15 με 20 μέρες.Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
			Σε άλλους το αλλάζουν σε άλλους όχι.
Καλού κακού μίλησέ τους στο Chat που έχουν.
Και με SG θα παραλάβεις αλλά με μεγάλη καθυστέρηση.
Καλωσόρισες στην παρέα μας ...
									 - 
			Να τους στείλω και να ζητήσω να μου το αλλάξουν; Θα το κάνουν χωρίς χρέωση; Πόσο νωρίτερα πιστεύεις ότι θα το 'χω; Αν είναι για 1-2 μέρες δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω γιατί απ' ότι κατάλαβα τα αγγλικά των κινέζων είναι κάπως!
Ευχαριστώ. - 
			Χωρίς χρέωση δεν είναι, θα σε χρεώσουν.
Με SG Post μπορεί να κάνεις και πάνω από μήνα να παραλάβεις.
Με EMS σε 10 εργάσιμες είναι στα χέρια σου. - 
			Εμένα πάντως 06/05 το έστειλαν με SG post και 23/05 παρέλαβα. Η πλάκα είναι ότι πήρα και 2 αξεσουάρ από άλλο κατάστημα με αποστολή China Post έφυγαν 09/05 και παρέλαβα 20/05Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
			Αλλο China Post - άλλο Singapore Post.
H China Post είναι πολύ καλύτερη. - 

Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αλλο China Post - άλλο Singapore Post.
H China Post είναι πολύ καλύτερη.
και αυτό είναι το περίεργο γιατί η china post είναι και χωρίς χρέωση στα περισσότερα siteArturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
			Καλά θα βασιστώ στο *Recomended* που έγραφε για την SG και μακάρι να πάνε όλα καλά. Ούτως ή άλλως δεν βιάζομαι, απλά να μην έρθει λάθος παραγγελία/ελαττωματική. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Τα κινητά έρχονται σφραγισμένα; Ακόμα και τα rooted κτλ;

- 

Μοιραστείτε
- Facebook 0
 - Twitter 0
 - Google Plus 0
 - Reddit 0