merimobiles eshop και πληροφορίες αποστολής και τελωνίου.
-
-
Πάντως γενικά από merimobiles είναι σφραγισμένα;
-
Μην έχεις άγχος με το Merimobiles... Πριν 1-2 βδομάδες έκανα μια αγορά κινητού απο αυτούς (ήταν η πρώτη μου φορά απο το merimobiles) και η συνεργασία ήταν περισσότερο απο άψογη! Super συσκευασία, γρήγορη παράδοση και κανένα απολύτως παράπονο απο πλευράς μου σε ολη την διαδικασία... Οι άνθρωποι συμπεριφέρθηκαν 100% επαγγελματικά!
-
να πω κι εγώ το καημό μου ....
παραγγέλνω Mi2s 32Gb + xiaomi mini router SG post + Safe Shipping Insurance ($4.99 **Get an extra piece of mind for little to nothing, In case of any loss or damage package, you will receive full compensation including the shipping fee after we get confirmation from the shipping courier ***) για έξτρα ασφάλεια το τελευταίο.
-Μου στέλνουν μαιλ για να κάνω upgrade your shipping to EMS at $10 for your package's own safety, και φυσικά λέω ΟΧΙ ( τι πλήρωσα τα $4.99?) !!
εν τω μεταξύ είχα ένα κουπόνι 20$ (βλέπε--> 20$ OFF on Any Xiaomi Smartphones! Just follow the 3 simple steps) το οποίο ΔΕΝ είχαν ενεργοποιήσει και το ενεργοποίησαν αφού είχα πληρώσει τη παραγγελία ! -1
-Τους ζήτησα να προσθέσουν τα ακουστικά pistons +20$ και να πάρουν το κουπόνι μου. ΔΕΝ μου απάντησαν ! -2
-Στέλνουν μαιλ, δυστυχώς ΔΕΝ έχουν στοκ το ρούτερ και ρωτάνε αν θέλω κάτι άλλο ή refund το ρούτερ.
Τους λέω να ακυρώσουν ΟΛΟΙ την παραγγελία και refund ! Με γράφουν κανονικά και στέλνουν ΜΟΝΟ το κινητό ! -1
Τους απαντώ ότι θα κάνω dispute αν δεν πάρω το ρούτερ.
-Στέλνουν μαιλ ότι ΘΑ στείλουν το ρούτερ ξεχωριστά ΌΤΑΝ το παραλάβουν ( Please don't worry, we will ship the router to you separately as soon as we get it) ! -1
Το paypal σου δίνει 40 μέρες για dispute, αν μέσα σε αυτές ΔΕΝ έρθει το κινητό ΚΑΙ το ρούτερ θα το κάνω γιατί πλήρωσα, ζήτησα refund (για να βάλω και το κουπόνι στην νέα παραγγελία αλλά είναι γατόνια οι κινέζοι) και αυτοί κάνουν τους κινέζους. Έχουν στείλει track number αλλά δεν λειτουργεί ακόμα, ίδωμεν....
merimobiles points = -5 ( 5 αστεράκια όχι 4 ) -
Ο/H Akrapovic έγραψε:
παραγγέλνω Mi2s 32Gb + xiaomi mini router SG post + Safe Shipping Insurance ($4.99 **Get an extra piece of mind for little to nothing, In case of any loss or damage package, you will receive full compensation including the shipping fee after we get confirmation from the shipping courier ***) για έξτρα ασφάλεια το τελευταίο.
-Μου στέλνουν μαιλ για να κάνω upgrade your shipping to EMS at $10 for your package's own safety, και φυσικά λέω ΟΧΙ ( τι πλήρωσα τα $4.99?) !!
εν τω μεταξύ είχα ένα κουπόνι 20$ το οποίο ΔΕΝ είχαν ενεργοποιήσει και το ενεργοποίησαν αφού είχα πληρώσει τη παραγγελία ! -1
-Τους ζήτησα να προσθέσουν τα ακουστικά pistons +20$ και να πάρουν το κουπόνι μου. ΔΕΝ μου απάντησαν ! -2
-Στέλνουν μαιλ, δυστυχώς ΔΕΝ έχουν στοκ το ρούτερ και ρωτάνε αν θέλω κάτι άλλο ή refund το ρούτερ.
Τους λέω να ακυρώσουν ΟΛΟΙ την παραγγελία και refund ! Με γράφουν κανονικά και στέλνουν ΜΟΝΟ το κινητό ! -1
-Στέλνουν μαιλ ότι ΘΑ στείλουν το ρούτερ ξεχωριστά ΌΤΑΝ το παραλάβουν ( Please don't worry, we will ship the router to you separately as soon as we get it) ! -1
Το paypal σου δίνει 40 μέρες για dispute, αν μέσα σε αυτές ΔΕΝ έρθει το κινητό ΚΑΙ το ρούτερ θα το κάνω γιατί πλήρωσα, ζήτησα refund (για να βάλω και το κουπόνι στην νέα παραγγελία αλλά είναι γατόνια οι κινέζοι) και αυτοί κάνουν τους κινέζους. Έχουν στείλει track number αλλά δεν λειτουργεί ακόμα, ίδωμεν....
merimobiles points = -4
και προσθέτω και εγώ. Έκανα την πληρωμή μέσω προπληρωμένης κάρτας και έδείχναν όλα ok. μετά από 8 μέρες ελέγχο την κίνηση της κάρτας μου και βλέπω ότι μου έχουν κάνει 13 ευρώ χρέωση χωρίς λόγο καθώς και πίστωση το συνολικό κόστος του κινητού που έκανα παραγγελία. Όλα αυτά αφού μου έχουν στείλει νούμερο αποστολής. Αντί να ακολουθήσω τακτική λαμογιού τους ενημερώνω ότι έχουν κάνει λάθος και ότι πρέπει να βρουν τρόπο να κάνω την υπόλοιπη πληρωμή. Αντί να ακούσω ένα ευχαριστώ μου στέλνουν ένα link για paypal που μου ζητούσαν να πληρώσω γύρω στα 10 ευρώ παραπάνω από ότι έπρεπε να έχω πληρώσει. Τους απαντάω ότι μου έχουν βάλει να πληρώσω παραπάνω από αυτό που πρέπει και τους ζητάω να το διορθώσουν. Χωρίς να μου απαντήσουν καν μετά από 2 μέρες μπαίνω μόνος μου στην διαδικασία να κάνω την πληρωμή του υπολοίπου που οφείλω και τους ενημερώνω και με email. Αποτέλεσμα; Ούτε ευχαριστώ. Sorry αλλά αυτό είναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Θα μπορούσε να μου είχε κοστίσει 13 € το κινητό αλλά εγώ ο Λ@λ@κας φταίω που πλήρωσα.
merimobiles points = -5 το λιγότεροArturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 -
Ο/H Akrapovic έγραψε:
εν τω μεταξύ είχα ένα κουπόνι 20$ (βλέπε--> 20$ OFF on Any Xiaomi Smartphones! Just follow the 3 simple steps) το οποίο ΔΕΝ είχαν ενεργοποιήσει και το ενεργοποίησαν αφού είχα πληρώσει τη παραγγελία ! -1
merimobiles points = -5 ( 5 αστεράκια όχι 4 )
Εγώ είμαι στη φάση που μου προτείνουν upgrade για ΕΜS και κάνω τον κινέζο. -
-
Ο/H harris123424 έγραψε:
ρε παιδιά εγώ παρήγγειλα το mi3 16 gb με Greece/acs από τη merimobiles το σαββατο στις 24 μαιου και δεν ηρθε ακομα...
Γιατί το είδες διαθέσιμο στο Greek Warehouse και έβαλες ACS ?
Δεν νομίζω να είναι διαθέσιμο, και θα σου έρθει από Κίνα μεριά.
Για καλό- κακό επικοινώνησε μαζί τους στο Chat που έχουν. -
Και τώρα πως θα γίνει...; Έχω πληρώσει με πιστωτική κάρτα...
Μπορει δηλαδή να αργησει καποιες μερες; ή δεν θα ερθει ποτέ;
-
Οτι θα έρθει είναι βέβαιο.
Αλλά σε 10 εργάσιμες από την στιγμή που θα στο στείλουν.
Σου έχουν στείλει προφανώς κάποιο e-mail για επιβεβαίωση της παραγγελίας σου και έναν κωδικό παραγγελίας.
Επικοινώνησε μαζί τους να μάθεις λεπτομέρειες για την αποστολή. -
αυτό ήθελα να ακούσω από εσενα ότι είναι βεβαιο πως θα ερθει....
όντως μου ηρθε καποιο email με κωδικο όταν το παρηγγειλα θα το ψαξω.... σε ευχαριστω!! -
ώπα κάτσε, όταν μου στειλανε το email επρεπε να πατησω καποια επιβαιβεωση και να βαλω καπου τον κωδικο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0