Αλεξανδρουπολη ειμαι
άρα να περιμένω μέχρι το Σάββατο;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H harris123424 έγραψε:
Αλεξανδρουπολη ειμαιάρα να περιμένω μέχρι το Σάββατο;
Ο/H Silvester έγραψε:
Το δικό μου μπήκε στο τελωνείο στις 2/7 και βγήκε σε 3 ώρες. Τώρα βλέπω "κλείσιμο απο ΚΔΤ Αθήνας" απο 2/7 στις 11:41 το πρωί.
Ελπίζω αύριο 3/7 να είναι Ρόδο και να το έχω στα χέρια μου. Δεν σας κρύβω ότι έχω άγχος μήπως βούτηξε κανείς το τηλέφωνο από μέσα.
Αντε να δούμε και την λυπητερή του τελωνείου. Αν και είμαι σε καλύτερη θέση λόγω 16% ΦΠΑ παραμεθωρίου.
Ο/H CrisPaf77 έγραψε:
Ο/H Silvester έγραψε:
Το δικό μου μπήκε στο τελωνείο στις 2/7 και βγήκε σε 3 ώρες. Τώρα βλέπω "κλείσιμο απο ΚΔΤ Αθήνας" απο 2/7 στις 11:41 το πρωί.
Ελπίζω αύριο 3/7 να είναι Ρόδο και να το έχω στα χέρια μου. Δεν σας κρύβω ότι έχω άγχος μήπως βούτηξε κανείς το τηλέφωνο από μέσα.
Αντε να δούμε και την λυπητερή του τελωνείου. Αν και είμαι σε καλύτερη θέση λόγω 16% ΦΠΑ παραμεθωρίου.
Σκεψου θετικα και ολα καλά θα πάνε... και δεν θα πληρωσεις τίποτα.
Ο/H CrisPaf77 έγραψε:
Ο/H harris123424 έγραψε:
Αλεξανδρουπολη ειμαιάρα να περιμένω μέχρι το Σάββατο;
Στο εύχομαι ολόψυχα αλλά μάλλον για Δευτέρα το βλέπω να παραλαμβάνεις μίας και τα ΕΛΤΑ πορτα-πορτα στην επαρχία είναι κλειστά το Σάββατο απ όσο γνωρίζω. Λίγο υπομονή ακόμα και μετά θα χεσ.... πάνω σου απ το εργαλείο όπως και γω.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην HarrisGR ().