Διαφήμιση

merimobiles eshop και πληροφορίες αποστολής και τελωνίου.

• Εφόσον είναι δικό τους το λάθος έχουν υποχρέωση να στην στείλουν δωρεάν., και είμαι σύγουρος πώς θα το κάνουν.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Νομίζω το mi2s δεν βγαίνει σε μαύρο...λογικά θα επρεπε να παραγγειλεις μαζι ένα μαύρο καπάκι.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Εφόσον είναι δικό τους το λάθος έχουν υποχρέωση να στην στείλουν δωρεάν., και είμαι σύγουρος πώς θα το κάνουν.

Ακριβώς όπως το έθεσες. Τους ενημέρωσα και ΑΜΕΣΩΣ αναγνώρισαν το λάθος και μου ζήτησαν να τους στείλω φωτό.
      Τώρα περιμένω την κοινοποίηση της αποστολής του μαύρου πίσω καλύμματος.
      Υποδειγματική υποστήριξη κάτι που ξεχωρίζει του επαγγελματίες από τους κομπογιανίτες.
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά καλώς σας βρήκα!
      Είμαι έτοιμος να αγοράσω το Mi3 και πριν πατήσω το τελικό κουμπί της αγοράς θέλω να σας ρωτήσω αν χρειάζεται να γράψω κάτι στο Order instructions/comments του Merimobiles για να μειώσω τη πιθανότητα να περάσει τελωνείο, πχ να γράψουν μικρότερη τιμή κτλ ή απλά θα το φροντίσουν μόνοι τους;

Να πω επίσης οτι σκεφτομαι να μου το στειλουν με Singapore Post ...

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ChristosK ().

• Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Εφόσον είναι δικό τους το λάθος έχουν υποχρέωση να στην στείλουν δωρεάν., και είμαι σύγουρος πώς θα το κάνουν.

Ακριβώς όπως το έθεσες. Τους ενημέρωσα και ΑΜΕΣΩΣ αναγνώρισαν το λάθος και μου ζήτησαν να τους στείλω φωτό.
      Τώρα περιμένω την κοινοποίηση της αποστολής του μαύρου πίσω καλύμματος.
      Υποδειγματική υποστήριξη κάτι που ξεχωρίζει του επαγγελματίες από τους κομπογιανίτες.

Update 28-Μαρτίου-14
      Μετά από αλλεπάλληλα emails αναγνώρισαν το λάθος τους καθώς και την αδυναμία τους να μου στείλουν μαύρη πίσω θήκη! :thumbdown:

Τους πρότεινα και το δέχτηκαν να μου στείλουν (αχρεωστήτως) μια συσκευή bluetooth ως αποζημιωση για το λάθος τους. :rolleyes:

Αναμένω τη σχετική αποστολή, αργούν, 16 μέρες έχουν περάσει από την πρώτη φορά που ανέφερα το πρόβλημα, αλλά δεν με γράφουν, απαντούν άμεσα στα μηνύματά μου και με διαβεβαιώνουν ότι είναι θέμα ημερών η αποστολή του δώρου! ^^

Για να δούμε.... :/

Αναφορικά με το κινητό δεν παίζεται, η καλύτερη Value for Μοney επιλογή. Τρελή ταχύτητα, επίπεδο διεπαφής (UI) απλά τέλειο και η εβδομαδιαία ενημέρωση λογισμικού για κάποιον σαν και μένα που παρασχολείται με ενημερώσεις και χαζομάρες απλά κορυφαία!!! :thumbup:

Με λίγα λόγια: :!:

Οικονομικό, Γρήγορο, Αξιόπιστο, Φιλικό στο χρήστη, Ευκολόχρηστο με κορυφαία υποστήριξη! :thumbsup:

Το συστήνω ανεπιφύλακτα! :)
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην kok8 ().

• Ο/H kok8 έγραψε:

Update 28-Μαρτίου-14
      Μετά από αλλεπάλληλα emails αναγνώρισαν το λάθος τους καθώς και την αδυναμία τους να μου στείλουν μαύρη πίσω θήκη! :thumbdown:

Τους πρότεινα και το δέχτηκαν να μου στείλουν (αχρεωστήτως) μια συσκευή bluetooth ως αποζημιωση για το λάθος τους. :rolleyes:

Αναμένω τη σχετική αποστολή, αργούν, 16 μέρες έχουν περάσει από την πρώτη φορά που ανέφερα το πρόβλημα, αλλά δεν με γράφουν, απαντούν άμεσα στα μηνύματά μου και με διαβεβαιώνουν ότι είναι θέμα ημερών η αποστολή του δώρου! ^^

Για να δούμε.... :/

Τελικά σήμερα 29-Μαρτίου-14 με ενημέρωσαν ότι έστειλαν το bluetooth. :thumbsup:

Τήρησαν τη συμφωνία, οπότε τέλος καλό, όλα καλά. :)
    • Διαφήμιση
    • Παρήγγειλα τελικά το Μi3 με EMS από το Merimobiles τους ζήτησα να γράψουν "send as gift" και μπαίνω σήμερα να δω που είναι και μου λέει:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-04-2014 12:59 IPS
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 04-04-2014 13:59 IPS
      ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28-03-2014 15:58 IPS

...στη σελίδα των ΕΛΤΑ courier και ...

2014-04-04 13:59, Item handed over to customs authority for final delivery, IPS
      2014-04-04 12:59, Receive Item At Office Of Exchange, IPS
      2014-03-28 15:58, Receive Item From Customer, IPS

... στη 17track.net

είμαι ο ένας στους 100 φαίνεται που με EMS πέρασε τελωνείο. Ξέρετε κάτι;
    • Όχι πάντα έτσι γράφει...Δευτέρα λογικά θα στο φέρει ο courier..μην αγχώνεσαι! Πλέον μπορείς να μπεις και στο site των ελτα courier και να κάνεις track για πιο σωστή ενημέρωση

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ολα τα είδη που προέρχονται εκτός ευρωπαϊκής κοινότητας περνάνε από τελωνείο.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ChristosK έγραψε:

Παρήγγειλα τελικά το Μi3 με EMS από το Merimobiles τους ζήτησα να γράψουν "send as gift" και μπαίνω σήμερα να δω που είναι και μου λέει:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-04-2014 12:59 IPS
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 04-04-2014 13:59 IPS
      ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28-03-2014 15:58 IPS

...στη σελίδα των ΕΛΤΑ courier και ...

2014-04-04 13:59, Item handed over to customs authority for final delivery, IPS
      2014-04-04 12:59, Receive Item At Office Of Exchange, IPS
      2014-03-28 15:58, Receive Item From Customer, IPS

... στη 17track.net

είμαι ο ένας στους 100 φαίνεται που με EMS πέρασε τελωνείο. Ξέρετε κάτι;

κι εγώ έτσι νόμιζα (ότι την πάτησα) αλλά πέρασε , έγραφε πάνω ότι ήταν Mp4 player και είχε τιμή 20κάτι δολλάρια (και με "απόδειξη" πάνω)