Βασικά τι εννοείς δεν έχεις πρόσβαση στο κινητό ?
Δεν ανοίγει καθόλου ?
Δώσε μας μερικές παραπάνω πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ώστε να μπορέσουμε νασε βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας
Λοιπόν δείτε πως έχουν τα πράγματα... Εχω το xiaomi mi max 2 . Πριν αρκετο καιρο μου είχε πεσει και ειχε παθει ενα μικρο ραγισμα κατω δεξια στην οθονη. Παρολα αυτα η αφη του κινητου λειτουργουσε μια χαρα για περιπου ενα μηνα ακομα . Ομως μια ημερα χωρις κανενα λογο δεν δεχοταν το μοτιβο ουτε το δακτυλικο αποτυπωμα για να εισχωρήσω στο κινητο . Του έκανα recovery και ξαφνικα καταλαβα οτι μαλλον δεν λειτουργει το κατω μερος της οθονης αφου εκει που μου ζηταει να επιλεξω γλωσσα δεν πατιεται το βελακι που ειναι κατω δεξια για να προχωρησω. Αυτο που θέλω τωρα ειναι να βρω εναν τροπο να παρακαμψω τις ρυθμισεις και να μπορεσω να εισελθω στο μενου του για να δω αν ειναι οντως προβλημα οθονης η κατι αλλο (γιατι οπως σας ειπα για ενα μηνα λειτουργουσε μια χαρα και χωρις καμια επιπλεον πτωση δεν λειτουργει το κατω μερος της οθονης ). Και αυτο που σκεφτηκα ειναι να κανω unlock στην συσκευη απο εδω Apply for unlocking Mi devices μηπως και skipparei τις αρχικες ρυθμισεις και εχω προσβασει στο μενου . Αλλα πρεπει να συνδεσω την συσκευη στο mi account της κατι το οποιο δεν εχω βρει τροπο να το κανω .
Υ.Γ1 Γνωριζω οτι το προβλημα μπορει να εγινε μετα χωρις καν να το καταλαβω δεδομενου οτι μπορει να εσπασε το digitizer απο μια ελαφρυα προσκρουση .
Υ.Γ2 Δεν γνωριζω τι σχεση μπορει να εχει το γεγονος οτι δεν δεχονταν τους κωδικους με το προβλημα που εχει η οθονη.
Μπορεί να είχε ραγίσει λίγο το digitizer σε σημείο που να επέτρεπε την χρήση, αλλά με την χρήση κάποια στιγμή να έσπασε τελείως και να μην δουλεύει πλέον.
Τουλάχιστον έτσι δείχνει με αυτά που έγραψες
Η προσπαθεια που παω να κανω για να skipparw τις ρυθμισεις θα εχει αποτελεσμα ; Και πειτε μου αν εχετε να μου προτεινετε κανενα καταστημα που συνεργαζεται το forum ενδεχομενως για καλυτερη τιμη.
Ευχαριστω για την στηριξη .
Το mi account μπορεις να το αποσυνδέσεις απο το i.mi.com/find device/disable.
Δεν νομίζω να βρεις άκρη (να μπεις στο μενου) αλλά όπως και να εχει θα είναι καλό να το απενεργοποιήσεις για το service