Διαφήμιση

Βοήθεια με MIUI 9.5

• Βοήθεια με MIUI 9.5

Γεια σας, έχω ένα θέμα με το messenger(τελευταία έκδοση) η με το κινητό, δεν ξέρω για αυτό θέλω help...κινητό xiaomi redmin note 5a prime έκδοση miui 9.5.8.0 global σταθερή αυθεντική.
      Λοιπόν όταν το κινητό μου κάθεται σε κατάσταση αδράνειας για 30 λεπτά και παραπάνω τότε όταν μου στέλνουν μήνυμα στο messenger ακούγεται μονο ένα διακριτικό μπιπ χωρίς να ανοίξει η οθόνη για να δω τις ειδοποιήσεις ούτε τίποτα...ενώ παλιότερα δεν ήταν έτσι, τα έχω όλα ενεργοποιημένα και άνοιγμα οθόνης για ειδοποιήσεις και στο κινητό και στο messenger με λίγα λόγια τα πάντα.
      Φυσικά έχω απενεργοποιημένη την επιλογή 'λειτουργία αδράνειας' στο menu τις μπαταρίας.
      Άμα το κινητό δεν είναι σε κατάσταση αδράνειας πχ αν κοιτάξω την ώρα και μετά από 10 λεπτά μου στείλουν μήνυμα τότε οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά.
      Καμια λύση υπάρχει είναι bug του miui η είναι ένα από τα καινούργια άχρηστα στοιχεία του messenger?
      Messenger = facebook messenger την εφαρμογή.
    • Το εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος φυσικά το έχω, πάντα το είχα.
      Το άλλο που χρειάζεται ακριβώς? Απλά θα μου δείχνει τις εφαρμογές που έχω ανοιχτές δίπλα από την ώρα...δεν νομίζω να έχει καμια σχέση με το θέμα μου
    • Διαφήμιση
    • Καλό θα ήταν να δίνουμε λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που μας συμβουλεύουν, και τα δύο βελάκια αναφέρονται σε ειδοποιήσεις και όχι σε εφαρμογές που είναι ανοικτές.

Το lock screen είναι για να σου εμφανίσει την ειδοποίηση ενώ έχεις την οθόνη κλειστή και το εικονίδιο στην status bar για να βλέπεις από ποιες εφαρμογές έχεις ειδοποιήσεις, αφού ανοίξεις την οθόνη :)
    • το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. (και αυτό που ανέφερε ο Μάκης, τα έχω ενεργοποιημένα)
      έχω το τηλέφωνο αραχτό και κλειδωμένο, και ξαφνικά ακούω ένα αδύναμο και ψόφιο κλικ (σα να πάει να παίξει τον ήχο μηνύματος του messenger και το μετανιώνει), και αν μετά απο λίγα δεύτερα έρθει και νέο μήνυμα τότε θα ακουστεί κανονικά.

αν βέβαια το έχω ανοιχτό ή το χρησιμοποιώ τότε όλα τα μηνύματά του θα ακούγονται κανονικά
    • Ακριβώς αυτο!!!
      Καμια λύση βεβαια, αν και μου έκανε πάλι αναβάθμιση το miui για bugs λέει αλλα τίποτα.
      Πάντως πλέων μου το κάνει εάν μου στείλουνε σκέτο emoji, άμα μου στείλουνε κανονικό μήνυμα τότε κομπλέ, αλλα με σκέτο emoji τότε ακούγεται αυτό το χλιαρό μπιπ...το συμπέρασμα μου είναι ότι φταίει το miui...γιατί δεν το έχει κανένας άλλος φίλος μου(δεν έχουν xiaomi).