1 Επαναφορά συσκευής Ιουν 8th 2018, 11:16am Καλημέρα, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω την συσκευή μου σαν την πρώτη μέρα. Θέλω να την πουλήσω και απλά θέλω να σβήσω τα πάντα μέσα συν το mi account. Ευχαριστώ
2 Ιουν 8th 2018, 11:18am Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
3 Επαναφορά συσκευής Ιουν 8th 2018, 11:18am Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση @George Kaggelaris , πιό γρήγορος και από την σκιά του... Γενικό ευρετήριο οδηγών TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI
4 Επαναφορά συσκευής Ιουν 8th 2018, 11:23am Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!