Γιατι το ζηταει αυτο εχω βαλει και αλλες ρομ και δεν το ζηταγε.Το εχει κλειδωσει ο τυπος που το ειχε?
Εγκατασταση τελευταιας ελληνικης ρομ σε ΜΙ ΝΟΤΕ 2
-
-
Φίλε μου εσύ ξέρεις μόνο το ιστορικό του τηλεφώνου. Χρειάζεται Mi account και κωδικό από ότι φαίνεται για να ανοίξει. Δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.
-
Παιδια ΣΟΣ μου εδωσε το ατομο που το πηρα email και κωδικο αλλα δεν μπορω μεσα απο το κινητο να συνδεθω σε WIFI τι μπορω να κανω τωρα?
-
Γράψε τον κωδικό του WiFi εκεί που σου ζητάει το password του Mi account και μετά κάνε το copy paste στο πεδίο του password του Wifi.
-
Σε ποιο πεδιο το κανω paste δεν εχει.
-
Ανέβασε ένα screenshot να δούμε τι βλέπεις.
-
Πήγαινε στο wifi πεδίο και γράψε τον κωδικό για το mi account. Κάνε τον copy, γύρνα πίσω στο mi account και κάνε τον paste και καθάρισες...
-
Δεν μπορω να ανεβασω screenshot .Δεν με αφηνει να μπω στο wifi η μπαρα οτι ειναι ενεργη και τα δικτυα απο πισω απο το μυνημα που βγαζει εχει ενα λουκετο και λεει the device is locked και απο κατω this device isassociated with an existing Mi account.For security reasons you need to enter password to verify the device.και και πιο κατω εχει 2 μπαρες activate this device και open wifi settings.
-
Activate this device , γράψε τον κωδικό του wifi και πάρε τον κωδικό με copy , πας πίσω στα δίκτυα και βάζεις τον κωδικό στο δίκτυο σου με paste.
Έχεις internet στο κινητό , πας στο mi password , το βάζεις και τελείωσες , γίνεται η επαλήθευση και προχωράς... -
Πήγαινε activate this device και γράψε τον κωδικό του wifi.
Κάνε τον copy.
Γύρνα πίσω και πάτα open wifi settings.
Κάνε paste τον κωδικό που είχες κάνει copy και έτοιμος... -
-
Στο open wifi settings οταν παταω την μπαρα δεν κανει τιποτα πως να το γραψω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0