Δεν είναι άσχημη επιλογή, μιας και έχει στο review όλες τις βασικές πληροφορίες που θέλει κάποιος

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕμένα μου φαίνεται η ίδια. Ίσως να είναι μεγαλύτερη στο 3.Ο/H teopanta1 έγραψε:
Έχω το mi band 2 η δόνηση στο 3 σε σχέση με το 3 είναι δυνατότερη η στα ίδια επίπεδα με το 2;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα δεν μου άρεσε έτσι όπως τα έδειχνε. Με μεγάλα κενά ανάμεσα στα γράμματα και έχει επιλογή το Mi band tools που στα κάνει greeklish και έτσι βολεύτηκα.Ο/H aggelos93 έγραψε:
Οι Ελληνικοί χαρακτήρες αναγνωρίζονται κανονικά; Και οι τονισμένοι π.χ. ί, ή κλπ;
Κάνει καλή δουλειά το Mi band tools; Η αναγνώριση κλήσεων δουλεύει; Ρωτάω επειδή νομίζω πολύ πρόσφατα ξεκίνησε να υποστηρίζει το 3. Η μετατροπή σε greeklish γίνεται σωστά; Αν γίνεται, ανέβασε μας κάποιες εικόνες που δείχνει ειδοποιήσεις, για να έχουμε μια ιδέαΟ/H 3ftw έγραψε:
Εμένα δεν μου άρεσε έτσι όπως τα έδειχνε. Με μεγάλα κενά ανάμεσα στα γράμματα και έχει επιλογή το Mi band tools που στα κάνει greeklish και έτσι βολεύτηκα.Ο/H aggelos93 έγραψε:
Οι Ελληνικοί χαρακτήρες αναγνωρίζονται κανονικά; Και οι τονισμένοι π.χ. ί, ή κλπ;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο/H teopanta1 έγραψε:
Στο 2 άλλαξα 3 φορές λουράκι λόγω της φλατζας που υπάρχει μέσα η οποία ξεκολουσε. Στο 3 έχει την ίδια φλάντζα η απλά κουμπώνει το band;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk