Διαφήμιση

Tempered glass ή full protection θήκη;

• Tempered glass ή full protection θήκη;

Χαιρετώ την παρέα,

νέος κάτοχος Redmi note 4 (SD 625) 3/32 GB και έχω μια ερώτηση για τους πιο έμπειρους. Πριν από αυτό είχα ένα samsung s3 mini το οποίο είχε φάει πάρα πάρα πολλά πεσίματα. Το είχα με σπασμένη οθόνη για χρόνια αλλά δε με πείραζε γιατί μου το είχαν κάνει δώρο. Θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ αδέξιος/γκαντέμης και πραγματικά θέλω να γλιτώσω από ένα ακόμα σπάσιμο οθόνης.
      Εχω ψάξει αρκετά στο διαδίκτυο για το θέμα του Redmi note 4 και των tempered glasses αλλά είπα δε χάνω κάτι να ρωτήσω κι εδώ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει καλή εμπειρία από tempered glass (πολύ καλή εφαρμογή , χωρίς φουσκάλες , rainbow effect κλπ ) για το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχω δει μια "σκληρή ζελατίνα" που πρότεινε κάποιος σε άλλο thread αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω όσο γίνεται καλύτερη προστασία από πεσίματα από π.χ. μισό μέτρο και όχι τόσο από γρατζουνιές.

Έαν κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι τότε μήπως θα ήταν καλύτερο να φορέσω μια full protection θήκη από αυτές που έχουν και το τζαμάκι στο κινητό;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά :D
    • Θα σου πρότεινα να πας σε θήκη βιβλίο, βγάζει η ίδια η xioami για το mido και θα τη βρεις εύκολα. Λειτουργεί και το αυτόματο άνοιγμα όταν ανοίγεις το μπροστινό μέρος.
    • Το δικό μου κινητό δύο φορές μου έπεσε και έσπασε η οθόνη όταν ακόμα ήταν ολοκαίνουριο.
      Την πρώτη φορά έπεσε από την καρέκλα και άνοιξε η θήκη με την οθόνη στα πλακάκια.
      Την δεύτερη φορά είχα tempered glas και έπεσε από το μπράτσο της πόρτας του αυτοκινήτου στο πάτωμα, γλιστρησε,.
      Βρήκε και ακουμπήσε σε μια άκρη ακαλυπτη και του έκανε ένα ραγισματακι αρκετό όμως για να θέλει αλλαγή.
      Μια άλλη φορά πέφτει από το επάνω μέρος του ψυγείου, δύο μέτρα ύψος με την οθόνη προς τα κάτω και προστατευμενη με tempered glass,
      Δεν έπαθε το παραμικρό.
      Την Τρίτη φορά είχα full cover.
      Μάρκες, ότι μου έδινε το κατάστημα
      Νομίζω σου λύνω όλες τις απορίες.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H agentzero έγραψε:

Έαν κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι τότε μήπως θα ήταν καλύτερο να φορέσω μια full protection θήκη από αυτές που έχουν και το τζαμάκι στο κινητό;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά :D
      Μόνο κάτι τέτοιο ίσως σε γλυτώσει για κάποιον καιρό: tough armor case xiaomi redmi note 4 - OEM Θήκες Κινητών | BestPrice.gr
      Κανένα απλό tempered ή ζελατίνα ή οτιδήποτε άλλο δεν πρόκειται να σε σώσει όπως τα περιγράφεις. Η εναλλακτική είναι να αρχίσεις να προσέχεις περισσότερο...