Καλημέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την συσκευή. Μου έκλεισε χτες απο μπαταρία και πλέον αν και φορτισμένο 100% δεν ανοίγει. Δεν υπάρχει καμία απόκριση από το κινητό, καμιά ενδειξη απο τα λεντ και ούτε όταν πατάω τα power + volume buttons γίνεται κάτι. Στην οθόνη εμφανίζεται κάτι μόνο όταν το συνδέω στον φορτιστή, όπου μου βγάζει το μύνημα ότι η μπαταρία είναι στο 100% και τίποτα παραπάνω. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να ανοίξει??
Μη εκκίνηση συσκευής
-
-
-
-
Όταν το συνδέεις στον υπολογιστή, στη Διαχείριση Συσκευών το βλέπει κάπως;
-
Πες μας αν θέλεις αν το έχεις ξεκλειδώσει.
-
Δεν το είχα ξεκλειδώσει όχι. Στην διαχείρηση σηυσκευών εμφανίζεται ως φορητή συσκευή αποθήκευσης..
-
-
Το μόνο που βλέπω να αλλάζει στο device manager είναι το portable device. Που μπορώ να ελένξω αυτές τις θύρες?
Αυτά εμφανίζονται -
Είσαι σίγουρος ότι το D:\ είναι το κινητό; Δηλαδή όταν το αποσυνδέσεις εξαφανίζεται;
-
Αν πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας δεν ανάβει;. Όταν λέω παρατεταμένα, εννοώ πάνω από δέκα δευτερόλεπτα.
-
Ναι ειναι αυτό σίγουρα, εξαφανίζεται όταν το αποσυνδέω. Το έχω κρατήσει πατημένο πάνω από 1 λεπτό με κάθε πιθανό συνδιασμό κουμπιών, δεν γίνεται τίποτα
-
Πολύ παράξενο εφόσον δείχνει και 100% μπαταρία. Όταν το έχεις συνδεδεμένο στο PC και παίζεις με τα κουμπιά και τους συνδυασμούς αυτών, ακούγεται τίποτα στον υπολογιστή; Αλλάζει κάτι στη Διαχείριση Συσκευών;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα