Ναι εννοείται..σε άλλες συσκευές αν βαλω την κάρτα μου παίζει..π.χ iPhone, Samsung, Huawei..εδω αν έκανα όλες τις ενέργειες, τίποτα
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Δεν υποστηρίζει VoWiFi η συσκευή γι'αυτό και που υπάρχει το κουμπί δεν κάνει τίποτα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H panorifixiaomi έγραψε:
Αγόρασα το Redmi Note 5 περίμενα 360 ώρες να το ξεκλειδώσω
Είχα κάνει αναβάθμιση στην τελευταία MIUI 9.6.4
Τώρα έκανα όλες τις κινήσεις που λέει οδηγός πήγαν όλα καλά και φλασσαρα Αυτή την rom xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.5
Η εγκατάσταση έγινε κανονικά Έφτασε στο σημείο που λέει επανεκκίνηση της συσκευής πατάω ναι και το τηλέφωνο δεν ανοίγει με τίποτα . Τα κουμπιά που έχει στο πλάι δεν λειτουργούν με οποιονδήποτε συνδυασμό και το τηλέφωνο δεν ανοίγει με τίποτα
στο διαχείριση συσκευών εμφανίζετε έτσι
Qualcomm HS-USB QDLoader 9008
-
Αγόρασα το Redmi Note 5 περίμενα 360 ώρες να το ξεκλειδώσω
Είχα κάνει αναβάθμιση στην τελευταία MIUI 9.6.4
Τώρα έκανα όλες τις κινήσεις που λέει οδηγός πήγαν όλα καλά και φλασσαρα Αυτή την rom xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.5
Η εγκατάσταση έγινε κανονικά Έφτασε στο σημείο που λέει επανεκκίνηση της συσκευής πατάω ναι και το τηλέφωνο δεν ανοίγει με τίποτα . Τα κουμπιά που έχει στο πλάι δεν λειτουργούν με οποιονδήποτε συνδυασμό και το τηλέφωνο δεν ανοίγει με τίποτα
στο διαχείριση συσκευών εμφανίζετε έτσι
Qualcomm HS-USB QDLoader 9008
MIUI 10 AntiRollBack : Πως μπορείτε να αποφύγετε το Brick της συσκευή σας !
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
καλησπέρα, είμαι μέλος και χρησιμοποιώ την dev, σκέφτομαι να βάλω την stable. ξέρω ότι για να έχω τις ενημέρωσης πρέπει να βάλω αυτή που θα έρθει στο μαιλ μου. έχω αλλάξει από τον λογαριασμό μου ποια ρομ χρησιμοποιώ αλλά πάλι ήρθε η dev στο μαιλ... πρέπει να κάνω κάτι άλλο που δεν το ξέρω???
-
Μήπως έβαλες την stable μια άφησες και την developer; Μπορείς να έχεις περισσότερες από μία επιλογές. Για δες το πάλι.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μήπως έβαλες την stable μια άφησες και την developer; Μπορείς να έχεις περισσότερες από μία επιλογές. Για δες το πάλι.
-
Δεν πειράζει να έχεις περισσότερες επιλογές.
Απλά δες να έχεις διαλέξει μια την stable μια όταν βγει θα σου έρθει.
Αν δεις προβλήματα γράψε εδώ να το δούνε τα παιδιά
Αποστολή ΟΤΑ με mail (Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις) -
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Όταν βγει η επόμενη stable θα σου έρθει link με email όπως είχες συνηθίσει μέχρι τώρα...
-
Ααα στην επόμενη... Κατάλαβα!!! Γιανα την βάλω τώρα όμως??? Γίνεται η πρέπει να περιμένω???
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα