Δεν έχεις κάνει κάτι λάθος. Είναι θέμα του Script της AROMA. Θα διορθωθεί.Ο/H vanni έγραψε:
Καλησπέρα τελικά αυτά πρέπει να φαίνονται μετά την εγκατάσταση ή έχω κάνει κάτι λάθος;
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
1. Recovery rom δεν θα σε αφήσει η stable είναι miui9 ενώ η developer miui10.
2. Από εδώ από που δηλαδή; Εδώ έχουμε xtrv που είναι recovery custom ROMs, εσύ έχεις official.
@pontios.gk μπήκε σφήνα ο Kaggelaris. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H vanni έγραψε:
Καλησπέρα τελικά αυτά πρέπει να φαίνονται μετά την εγκατάσταση ή έχω κάνει κάτι λάθος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H makis1024 έγραψε:
1. Recovery rom δεν θα σε αφήσει η stable είναι miui9 ενώ η developer miui10.
2. Από εδώ από που δηλαδή; Εδώ έχουμε xtrv που είναι recovery custom ROMs, εσύ έχεις official.
@pontios.gk μπήκε σφήνα ο Kaggelaris.
You'll Never Walk Alone
-
-
επανηλθε κανονικά όλα εντάξειYou'll Never Walk Alone
-
Καλησπέρα, σε λίγη ώρα θα περάσω twrp και μετά την ελληνική. Είμαι ξεκλδίωτος και μέσω fastboot είχα περάσει τις προάλλες την επίσημη global dev 8.8.16 για να πάρει τα firmware. Χρειάζεται να κάνω format data ή όχι?
-
Εάν σου βγάλει στο factory reset , unable to mount storage , κάνεις format data , αλλιώς δεν χρειάζεται...
εδώ το twrp twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas -
Ο/H drivth έγραψε:
Καλησπέρα, σε λίγη ώρα θα περάσω twrp και μετά την ελληνική. Είμαι ξεκλδίωτος και μέσω fastboot είχα περάσει τις προάλλες την επίσημη global dev 8.8.16 για να πάρει τα firmware. Χρειάζεται να κάνω format data ή όχι?Ο/H makis1024 έγραψε:
Εάν σου βγάλει στο factory reset , unable to mount storage , κάνεις format data , αλλιώς δεν χρειάζεται...
εδώ το twrp twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas -
-
Ο/H drivth έγραψε:
-
Ο/H drivth έγραψε:
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0