Έχω ανεβάσει screen shot λίγα ποστ πιο πίσωΟ/H geoanto555 έγραψε:
Ποια ρομ έχει το κινητό;
Στο 241
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈχω ανεβάσει screen shot λίγα ποστ πιο πίσωΟ/H geoanto555 έγραψε:
Ποια ρομ έχει το κινητό;
Μία φώτο από το φάκελο adb και άλλη μία από το παράθυρο εντολών adb που δίνεις τις εντολές θα βοηθούσανΟ/H petros79 έγραψε:
καλημερα ,εχω ακολουθησει την διαδικασια ,εχω τον αριθμο 4 στο arb και κατεβαζω το dummy το οποιο οταν το αποσυμπιεζω δεν το βγαζει με καταληξη .img, το περναω στο φακελο adb και οταν δινω τισ εντολεσ μου το βγαζει σφαλμα ,καιμμε καταληξη το εγραψα .img και σκετο,οποιαδηποτε προταση δεκτη.Οσκοποσ μου ειναι twrp και ροοτ και magisk αργοτερα θα δω για ρομσ κτλ.Αυτα!!!
Όταν δίνεις το boot twrp κράτα πατημένο και το volume upΟ/H lefesta έγραψε:
Έχω ανεβάσει screen shot λίγα ποστ πιο πίσω Στο 241Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ποια ρομ έχει το κινητό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενώ γράφω κανονικά την εντολή fastboot flash κτλ όταν πάω να ρίξω μέσα το dummy δεν το περνάει. Δεν κάνει τπτ.Ο/H NasDriver έγραψε:
Μία φώτο από το φάκελο adb και άλλη μία από το παράθυρο εντολών adb που δίνεις τις εντολές θα βοηθούσανΟ/H petros79 έγραψε:
καλημερα ,εχω ακολουθησει την διαδικασια ,εχω τον αριθμο 4 στο arb και κατεβαζω το dummy το οποιο οταν το αποσυμπιεζω δεν το βγαζει με καταληξη .img, το περναω στο φακελο adb και οταν δινω τισ εντολεσ μου το βγαζει σφαλμα ,καιμμε καταληξη το εγραψα .img και σκετο,οποιαδηποτε προταση δεκτη.Οσκοποσ μου ειναι twrp και ροοτ και magisk αργοτερα θα δω για ρομσ κτλ.Αυτα!!!
![]()