Οποιος μπορει μια βοηθεια,10.0.2.0 περασα twrp μου ανοιξε και εκανα reboot δεν ηθελα να φλασαρω ρομ και δεν εκανα wipe κτλ αλλα οποτε παω να μπω σε twrp με πεταει στο μαμα reboot,τι παιζει να εχω ξεχασει????
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Lazyflasher ή magisk για τροποποίηση boot.img φλάσαρες μέσα από το twrp; TWRP και official ROM δεν πάνε μαζί , χωρίς ένα από τα δύο προαναφερθέντα.
lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip - Google Drive
Αυτό για official + TWRP , χωρίς root όμως. -
Ήμουν σίγουρος ότι κάτι είχα ξεχάσει. Να περάσω στην SD το lazy και να το κανω instal όταν ανοίξει το twrp ξανά?σωστά?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ευχαριστώ πολύ αγορίνα. Καλημέρα. Ξεκινάω
-
ΟΚ περασα τον φακελο του φιλου γεωργιου ,εβγαλε το twrp του φορουμ με τα κοκκινα γραμματα κτλ,πηγα tools ειπα κανε ρουτ ολα κομπλε,αφου ανοιξε πηγα magisk και το δειχνει εγατεστημενο ζηταει ενημερωση αλλα δεν κανω τπτ ,ελα ομωσ που δεν εχει τα modules???Τι ξεχασα αραγε???
-
-
-
Από εκεί το βρήκα απλά δεν αναφέρει το whyerd
-
Ο/H petros79 έγραψε:
ΟΚ περασα τον φακελο του φιλου γεωργιου ,εβγαλε το twrp του φορουμ με τα κοκκινα γραμματα κτλ,πηγα tools ειπα κανε ρουτ ολα κομπλε,αφου ανοιξε πηγα magisk και το δειχνει εγατεστημενο ζηταει ενημερωση αλλα δεν κανω τπτ ,ελα ομωσ που δεν εχει τα modules???Τι ξεχασα αραγε???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα