Στο router σου. Αφαίρεσε για λίγο την ασφάλεια του wifi και επανέφερε μόλις τελειώσεις με το κινητο...
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Λοιπόν έχω φτάσει στο βήμα που δίνω εντολή μέσω cmd να μπει στο recovery αλλά έχει κολλήσει εδώ και αρκετή ώρα στο logo της xiaomi.
Να περιμένω κι άλλο ή να το κλείσω και να μπω στο recovery είτε ξαναεκτελώντας την τελευταιά εντολή είτε χειροκίνητα (πως είναι vol+ και power;); -
Τι κάνεις τώρα;
Κατάφερες να δώσεις κωδικό wifi και να συνδεθεί με mi account;
Τώρα που είσαι; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
.
Τωρα ξαναμπήκα σε fastboot και ετρεξα την εντολη να μπει στο recovery και μπηκε αμέσως. Οπότε κάτι απλά είχε κολλήσει. Συνεχιζω... -
Εναλλακτικά μπαίνεις σε twrp με power / +.
-
Να ρωτησω, επειδη το κινητο ηταν σε επισημη stable, ο οδηγος προτεινει εκτος απο format system να κανω και format data, αλλα τοτε δεν θα μου σβησει και την ρομ που περασα στον αποθηκευτικο χωρο;
Θυμαμαι ειχα κανει αυτο το βημα και στο RN3 και μετα ειχα προβλημα να ξαναπερασω την ρομ.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Εναλλακτικά μπαίνεις σε twrp με power / +.
-
Θα σου τη σβήσει.
Αν έχεις περάσει οδηγούς στον υπολογιστή σου θα μπορείς να περάσεις ξανά τη rom στη μνήμη, βρισκόμενος σε twrp recovery περιβάλλον.
Ή βάλε την από πριν στην sd κάρτα. -
Θα την σβήσει , ναι , αλλά θα την ξαναπεράσεις...
-
SD δεν έχω, αρα κανω factory reset μετα format data και μετα reboot για να αναγνωρισει το τηλεφωνο ο υπολογιστης προκειμενου να την ξαναπερασω στο δισκο του;
-
Ανάποδα , πρώτα format data μετά reboot recovery , περνάς την ρομ, factory reset, install rom, reboot system.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ανάποδα , πρώτα format data μετά reboot recovery , περνάς την ρομ, factory reset, install rom, reboot system.
Τωρα;
Edit: Νταξει τα καταφερα ελπιζω, φλασαρω την ρομ τωρα.
Edit2: Ανοιξε, αλλα μαντεψτε που κολλησα παλι, φυσικα στο log in στο mi account, αλλα το καταφερα και αυτο εν τελη.
Sorry που σας ζαλισα και ευχαριστω για την βοηθεια και υποτιθεται ειμαι εμπειρος. Τα λεμε πιθανον αυριο στο θεμα του kenzo του μπαμπα που άνηκε στην μαμα μεχρι την απόκτηση του whyred, στο οποιο εχω καιρο να του κανω update. -
Ποια είναι η σωστή διαδικασία φλασαρίσματος της rom, φορώντας επάνω αυτή τη στιγμή custom rom (ArrowOS);
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα