Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ναί μόλις τώρα. και μου έβγαλε locked device μάλλον απο find device αλλά εντάξει τώρα.έβαλα free to wifi μου και οκ έκανε reset εκτός από την sd. να του ρίξω ρομ?
-
Βάλε του την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip χύμα στο internal storage .
Και πέρασέ του το twrp twrp_whyred_3.2.3-3_tools-6_red_ss
Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Μόλις μπεις σε περιβάλλον twrp, wipe , Swype to factory reset, back install , βρες την ρομ στην εσωτερική μνήμη και δώσε για εγκατάσταση τέλος. -
έχω anti : 4. fastboot flash antirbpass dummy.img αυτό το τρέχω αρχικά? η κατ'ευθείαν όπως έγραψε ο makis1024 στο internal storage ? .Έχω sd card. Με factory reset δεν τα σβήνει όλα?
-
Dummy.img πρώτα να ξεκλειδώσεις εντολές fastboot.
Με factory reset δεν σβήνει η external SD , ούτε το internal storage. -
-
-
ok ακυρο από λάθος μου δεν έβαζα κατάληξη .img στο τέλος
-
Αφού δεν μπορείς να φλασάρεις το dummy.img μέσω εντολών adb , μέσα από εντολές cmd από adb, όπως μου λες στο chat.
Κάνε το εξής.
fastboot boot (όνομα που έχεις δώσει στο twrp).img
Μόλις μπει σε twrp που δεν το έχεις κάνει flash αλλά σκέτο boot , πέρασέ το σε περιβάλλον twrp από τον υπολογιστή και κάνε το flash μέσα από το twrp σαν image και θα συνεχίσεις για τα υπόλοιπα... -
Ναι αλλά με βάζεις βραδιάτικα να σπάω το κεφάλι μου πως θα περάσεις twrp χωρίς dummy.img επειδή ξέχασες την κατάληξη .img , λίγο προσοχή...
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι αλλά με βάζεις βραδιάτικα να σπάω το κεφάλι μου πως θα περάσεις twrp χωρίς dummy.img επειδή ξέχασες την κατάληξη .img , λίγο προσοχή...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα