Γεια σας..μολις παραλαβα χθες ενα xiaomi redmi note 5 ολοκαινουριο και δεν μου το ανοιγει και οταν το βαλω στην φορτιση αναμοσβινη μια λαμπα ασπρη και δεν ανοιγει το τηλ..ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει;
Xiaomi Redmi Note 5 - Δεν ανάβει
-
-
Καλημέρα και καλώς ήρθες κι εδώ
Δοκίμασε με τα κουμπιά:
1. Volume up & power να μπεις σε recovery και να κάνεις wipe data
Αν δεν δουλέψει για να ανοίξει η συσκευή
2. Volume down & power να μπεις σε fastboot mode (κρατώντας το power πατημένο βγαίνει από fastboot boot)
Παράλληλα βάλε drivers ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64
Και από fastboot mode κάνε αυτόν τον έλεγχο ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Και ποστ εδώ φώτο με το αποτέλεσμα
Τέλος από fastboot mode δώσε και την εντολήfastboot getvar all
και ποστ εδώ φώτο με το αποτέλεσμα -
Δεν γινεται τιποτα..οταν πατησω το power & volume up ανοιγει η συσκευη με το λογοτυπο mi και ξανακλεινει και οταν πατησω power & volume down μου βγαζει το κουνελι και μετα ξανακλεινει..και αυτα τα κανει μονο οταν το εχω στην φορτιση, οταν δεν το εχω στην φορτιση ειναι τελειως νεκρο..και οταν το βαλω στην φορτιση μου βγαζει μια μπαταρια με κεραυνο μεσα και μετα σβηνει η οθονη και αναμοσβηνει η λαμπα..
-
-
Aliexpress αλλα εχω παραγγειλη ακομα 6 το τελευταιο διαστημα και δεν μου εκανε κανενα απο τα 6 προβλημα
-
Θα περάσεις τους drivers, το πως δες ποιο πάνω post.
Θα βάλεις το κινητό σε fastboot λειτουργία. Πατάμε power+volune down.
Αμέσως την συσκευή θα την συνδέσεις με τον υπολογιστή με καλώδιο usb.
Τώρα φυσιολογικά θα παραμείνεις σε fastboot λειτουργία.
Κάνε έλεγχο τον bootloader και δώσε αποτέλεσμα.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Shilas95 έγραψε:
Δεν γινεται τιποτα..οταν πατησω το power & volume up ανοιγει η συσκευη με το λογοτυπο mi και ξανακλεινει και οταν πατησω power & volume down μου βγαζει το κουνελι και μετα ξανακλεινει..και αυτα τα κανει μονο οταν το εχω στην φορτιση, οταν δεν το εχω στην φορτιση ειναι τελειως νεκρο..και οταν το βαλω στην φορτιση μου βγαζει μια μπαταρια με κεραυνο μεσα και μετα σβηνει η οθονη και αναμοσβηνει η λαμπα..
Η συσκευή μάλλον είναι τελείως αφόρτιστη για αυτό στο κάνει αυτό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πως να περασω τους drivres ομως απο την στιγμη που η συσκευη ειναι νεκρη και δεν ανοιγει ουτε fastboot ουτε τιποτα; εκτος και αν το ενωσω στην φορτιση η στο pc..
-
drivers περνάς στον υπολογιστή, όχι στη συσκευή του κινητού
-
ρεεεε αυτοματοποιημένες απαντήσεις έχει το φόρουμ ;;; :)))
το έβαλες να φορτίσει καθόλου ή πήγες να το ανοίξεις με την μια ;;;
βάλτο να φορτίσει κανα 20λεπτο έστω και μετα δες αν έχεις πρόβλημα ή όχι -
@Shilas95 , η πιθανότητα να έχει και πρόβλημα σαν συσκευή δεν μπορεί να αποκλειστεί, όμως μέχρι να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να γίνουν μερικοί έλεγχοι.
Η φόρτιση του κινητού, ακόμα και εάν δεν δείχνει τίποτα για μερικές ώρες είναι ένα από αυτά.
Η εγκατάσταση drivers στον υπολογιστή και η προσπάθεια σύνδεσής του ένα ακόμα.
Φυσικά εάν θέλεις υπάρχει και η εύκολη λύση του να μιλήσεις με το κατάστημα για επιστροφή του και επιστροφή χρημάτων -
@NasDriver Για να μπει το fastboot πρεπει να εχω να ενωμενο το τηλεφωνο με καλωδιο στο pc η στην μπριζα και ακομη οταν το εχω ενωμενο και παταω τα κουμπια να ανοιξει το fastboot με το που εμφανιζεται το κουνελι σβηνει η συσκευη δεν με βαζει μεσα..Αφου δεν με βαζει μεσα πως να κανω την διαδικασια που μου ειπατε; Και οταν το ενωσω στο pc δεν μου εμφανιζει κατι για να μου λεει οτι συνδεθηκε η συσκευη..και οταν δεν εχω ενωμενο καλωδιο στη συσκευη, ειναι νεκρη τιποτα δεν αναβει,μονο οταν το ενωσω το καλωδιο μου βγαζει μια μπαταρια με εναν κεραυνο μεσα και μετα ξανασβηνει..τι στο καλο ειναι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα