Διαφήμιση

Amazfit Bip δεν δείχνει αριθμό καλούντος

• Παιδια το amazfit bip εμφανίζει τις ειδοποιησεις ολοσωστα και στα ελληνικά και μόνο με το mi fit κάνοντας τα εξης βηματάκια και χωρίς να αγοράσουμε καμια αλλη εφαρμογη .
      1ον) Ρυθμίζουμε τη γλωσσα του τηλεφώνου μας στα αγγλικά
      2ον) κατα την πληκτρολογηση στο πληκτρολογιο πατάμε συνεχόμενα το κομμα ( , ) για να εμφανιστεί το γραναζακι και βάζουμε επιπρόσθετα και την ελληνική γλώσσα για να μπορούμε να γράφουμε και ελληνικά.
      και τέλος!
      σε εισερχόμενη κλήση εμφανίζονται κανονικά όλα τα γράμματα του ονόματος εκτός και αν κάποιο γράμμα τονίζεται, και αν δεν υπάρχει στον κατάλογο εμφανίζεται επιτέλους και ο αριθμός του καλούντος!
      Στις ειδοποιήσεις κανονικά επίσης όλα στα ελληνικά!
      Ελπίζω να βοήθησα!
    • Φίλε Άγγελε, ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω δοκιμάσει γυρίζοντας τη γλώσσα τηλεφώνου στα αγγλικά. Και δούλεψε δείχνοντας κανονικά το όνομα καλούντος κλπ.
      Αυτό άλλωστε μού απάντησαν και από την υποστήριξη της xiaomi. Όμως:
      α) είμαι σίγουρος ότι για περίπου 1-1,5 μήνα τα έδειχνε κανονικά (το τηλέφωνο ήταν ανέκαθεν με ελληνική γλώσσα) και μάλλον κάποια αναβάθμιση στο MIUI της συσκευής μου το χάλασε το πράγμα (νομίζω η αναβάθμιση από MIUI 9 σε 9.5)
      β) θεωρώ απαράδεκτο να έχουμε δυνατότητα για γλώσσα εμφάνισης στα Ελληνικά και εμείς να το γυρνάμε στα Αγγλικά. Δεν το λέω για σένα, το λέω γενικά. Μετά δεν θα μας φταίνε οι άλλοι.
      Εγώ λόγω δουλειάς, που σχετίζεται με τη σωστή χρήση Ελληνικών, αρνούμαι να έχω και το τηλέφωνό μου στα Αγγλικά.
      Το θέμα για μένα είναι ότι η εφαρμογή που εγκατέστησα επί πληρωμή (amazfit tools) πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο, για να δείξει το όνομα. Ενώ το Mi Fit το έδειχνε χωρίς να τρέχει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Μόνο το bluetooth χρειαζόταν να είναι ανοιχτό. Και το λέω με βεβαιότητα ότι το έκανε, γιατί έτυχε να είμαι σε κάποια meetings και μπορούσα να βλέπω ξεκάθαρα ποιος με καλούσε, ενώ το τηλέφωνο ήταν μέσα στην τσάντα μου.
    • Δεν χρειάζεται καμία έξτρα εφαρμογή, [ROM][Bip][Cor][Apk]MiFit mod with Call Name show and CE firmware for Bip and Cor βάζεις κάποιο mi fit από τα παραπάνω και έχεις κανονικά αναγνώριση και στα ελληνικά με τη γλώσσα του τηλεφώνου στα ελληνικά επίσης, τα τονισμένα φωνήεντα και το ς εμφανίζονται σαν ?
      Για τα τονισμένα φωνήεντα τώρα αν κάποιος έχει Linux και μπορεί να τρέξει αυτό το python script
      tools/bipfont.py at master · amazfitbip/tools · GitHub
      το οποίο κάνει unpack και ξανά pack το αρχείο Mili_chaohu.ft τότε του στέλνω τα αρχεία .bmp που έφτιαξα για όλα τα τονισμένα φωνήεντα και το ς, τα κάνει ξανά pack και είναι έτοιμο για φλασαρισμα με το gadgetbridge
      Προσπάθησα να το τρέξω σε Synology Nas αλλά δεν τα κατάφερα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kukutsi έγραψε:

Φίλε Άγγελε, ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω δοκιμάσει γυρίζοντας τη γλώσσα τηλεφώνου στα αγγλικά. Και δούλεψε δείχνοντας κανονικά το όνομα καλούντος κλπ.
      Αυτό άλλωστε μού απάντησαν και από την υποστήριξη της xiaomi.

Δε μου φαινεται κάτι εξωφρενικά δύσκολο για επίλυση. Το ζήτημα είναι: είναι issue για το mifit, για το Bip ή και για τα 2;
    • Καλημέρα και απο εμένα
      Πηρα πριν 10 μερες το Amazfit Bip για να το συνδεσω με το Samsung S4.
      Την πρώτη μέρα δουλεψε μια χαρα. Από την ώρα που συνθέθηκε το κινητό στο bluetooth του αυτοκινήτου, παράλληλα, αυτό εηταν ... τέλος καθε επικοινωνία με το ρολοι.
      πηρα τηλ στην εταιρεια μου ειπαν να κανω καταργηση συσκευης από την εφαρμογή στο κινητο, να κανω εργοστασιακές στο ρολόι, μετά πάλι από την αρχή αναγνώριση, παιρ klpκαι μια χαρά... για μια μέρα πάλι... και μετα παλι τα ίδια....

Τελος παντων ουτε λίγο ουτε πολύ βαρεθηκα. Δουλέυει κυριολεκτικά όπτε θέλει. Εκεί που δουλευει, ξαφνικά κόβει την επικοινωνία... ίσως ξανασυνδεθει μόνο του ίσως χρειαστει επανεκκίνηση του ρολογιου...

Οσο για τις κλήσεις, δεν έχει αναγνώριση όσο η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα ελληνικά. Ανα τη γυρίσεις αγγλικά όλα μια χαρα. Αλλά εγω δεν την θέλω στα αγγλικά.

βρηκα την εφαρμογή gadgetbridge, σετάρω τη γλώσσα του ρολογιου μέσω της εφαρμογής στα αγγλικά και μου βγάζει και αναγώριση και σμσ άλα μια χαρά αρα στα greeklish. Δεν εμφανίζει μόνο τα viber ουτε τις κλήσεις μεσω messenger viber klp. ;
      Όμως επίσης και με αυτή την εφαρμογή δουλεύει όπτε θέλει

Εχει κάνένας καμια ίδέα τι φταιει; Μήπως φταίει το κινητό;

please είμαι σε απόγνωση
      Είχα το Pebble και ήταν ΘΑΥΜΑΣΙΟ...
    • Ο/H Snoopy4 έγραψε:

Καλημέρα και απο εμένα
      Την πρώτη μέρα δουλεψε μια χαρα. Από την ώρα που συνθέθηκε το κινητό στο bluetooth του αυτοκινήτου, παράλληλα, αυτό εηταν ... τέλος καθε επικοινωνία με το ρολοι.
      πηρα τηλ στην εταιρεια μου ειπαν να κανω καταργηση συσκευης από την εφαρμογή στο κινητο, να κανω εργοστασιακές στο ρολόι, μετά πάλι από την αρχή αναγνώριση, παιρ klpκαι μια χαρά... για μια μέρα πάλι... και μετα παλι τα ίδια....

Τελος παντων ουτε λίγο ουτε πολύ βαρεθηκα. Δουλέυει κυριολεκτικά όπτε θέλει. Εκεί που δουλευει, ξαφνικά κόβει την επικοινωνία... ίσως ξανασυνδεθει μόνο του ίσως χρειαστει επανεκκίνηση του ρολογιου...

Οσο για τις κλήσεις, δεν έχει αναγνώριση όσο η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα ελληνικά. Ανα τη γυρίσεις αγγλικά όλα μια χαρα. Αλλά εγω δεν την θέλω στα αγγλικά.

βρηκα την εφαρμογή gadgetbridge, σετάρω τη γλώσσα του ρολογιου μέσω της εφαρμογής στα αγγλικά και μου βγάζει και αναγώριση και σμσ άλα μια χαρά αρα στα greeklish. Δεν εμφανίζει μόνο τα viber ουτε τις κλήσεις μεσω messenger viber klp. ;

please είμαι σε απόγνωση
      Θα εγκαταστήσεις mifit. Θα κάνεις unpair και ξανά pair. Θα εγκαταστήσεις το amazfit tools. Θα το συνδέσεις και θα βάλεις τις εφαρμογές που θες για ειδοποιήσεις στο amazfit tools, viber, sms κλήσεις, ημερολόγια, facebook και ότι άλλο θες. Στο mifit δεν θα έχεις τίποτα.Και όλα αυτά στα ελληνικά. Επειδή υπάρχει περίπτωση το τελικό ς και τα τονισμένα φωνήεντα να στα δείχνει με περίεργους χαρακτήρες, ακολούθησε αυτόν τον οδηγό Οδηγός για ορθή εμφάνιση τονισμένων ελληνικών χαρακτήρων (και τελικού "ς") σε Amazfit Cor & Bip [Updated: 24/09/18] . Εγώ αυτά έχω κάνει και έχω φουλ ειδοποιήσεις στα ελληνικά και συνδέεται αμέσως.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sacs έγραψε:

Ο/H Snoopy4 έγραψε:

Καλημέρα και απο εμένα

please είμαι σε απόγνωση
      Θα εγκαταστήσεις το amazfit tools.
      αυτό επί πληρωμή που έχει στο Play;
    • Γεια σας , μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος. Αγορασα την εφαρμογη amazfit tools για να βγαινουν τα ονοματα στις κλησεις αλλα δεν καταφερα να την σεταρω? ειναι τοσο δυσκολο? Ευχαριστω
    • Ο/H teodgeor έγραψε:

Γεια σας , μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος. Αγορασα την εφαρμογη amazfit tools για να βγαινουν τα ονοματα στις κλησεις αλλα δεν καταφερα να την σεταρω? ειναι τοσο δυσκολο? Ευχαριστω
      Φρόντισε στις επαφές σου να έχεις το πρόθεμα +30 στους αριθμoύς τηλεφώνων... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H teodgeor έγραψε:

Γεια σας , μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος. Αγορασα την εφαρμογη amazfit tools για να βγαινουν τα ονοματα στις κλησεις αλλα δεν καταφερα να την σεταρω? ειναι τοσο δυσκολο? Ευχαριστω
      Φρόντισε στις επαφές σου να έχεις το πρόθεμα +30 στους αριθμoύς τηλεφώνων... :D
      την αγορασα χτες την εφαρμογη και χωρις να το ξερω βλεπω οτι οι επαφες που δοκιμασα και εκανα κληση στο κινητο ειναι αποθηκευμενες με το +30 αλλα δεν εβγαζε αυτον που καλει. Εγραφε μονο κληση. Την παλεψα λιγο την εφαρμογη αλλα μετα ζητησα επιστροφη χρηματων γιατι δεν εβγαζα ακρη. Θα την αγορασω παλι και οτι ειναι ας γινει. Παντως απο 3 κινητα και ενα σταθερο που εκανα κληση και ηταν με το +30 δεν δουλευε. Δεν ξερω αν θελει καποια ρυθμιση απο την εφαρμογη. Το mi fit το αφηνουμε κανονικα να λειτουργει παραλληλα με την αλλη εφαρμογη?