Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τι έγινε τελικά ?Ο/H paulk έγραψε:
εγω θα κατσω σημερα κατα τις 4 το μεσημερι γυρνωντας απο την δουλεια να ξεκλειδωσω,,οποτε θα σας ενημερωσω το αποτελεσμα
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Ηρθα και εγω σε επικοινωνία μαζι του ειπα οτι εχω φαει μπαν μεχρι τις 19 του μήνα θα ξανα επικοινωσησω μαζι του ξανα στις 20.αντε να το ξεκλειδώσω.εχω ηδη σβησει απο το miui cloud φωτογραφιες επαφες κτλ εχω βαλει και ένα προσωρινό κωδικό στον λογαριασμο της xiaomi ωστε οταν ξεκλειδωσω να βαλω τον αρχικο μου κωδικό.οποτε στην ουσια ειμαι ετοιμος περιμένω να τελειώσει το μπαν.
-
καλησπέρα και συγνώμη αν ερώτηση έχει επαναληφθεί αλλά κάπου το είχα δει και δεν το βρίσκω με τίποτα... Για να κλειδώσουμε ξανά τον bootloader σε official rom νομίζω ότι ο περιορισμός είναι μόνο από κινεζική συσκευή προς global/ευρωπαϊκή? Δηλαδή σε μια κινεζική δεν μπορεί να μπει άλλη rom εκτός τη δική της και σε μια ευρωπαϊκή συσκευή μπορεί να μπει οποιαδήποτε rom εκτός κινεζική και να κλειδωθεί κανονικά? Ρωτάω γιατί είδα κάπου πώς βάζοντας RU η TW μπορεί να κλειδώσει για τις πληρωμές ενώ παράλληλα διατηρεί τον Xiaomi dialer... Ξέρει κανείς κάτι?
-
Ο/H gsfak έγραψε:
Ρωτάω γιατί είδα κάπου πώς βάζοντας RU η TW μπορεί να κλειδώσει για τις πληρωμές ενώ παράλληλα διατηρεί τον Xiaomi dialer... Ξέρει κανείς κάτι?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gsfak έγραψε:
Ρωτάω γιατί είδα κάπου πώς βάζοντας RU η TW μπορεί να κλειδώσει για τις πληρωμές ενώ παράλληλα διατηρεί τον Xiaomi dialer... Ξέρει κανείς κάτι?
-
Ηχογράφηση κλήσεων δεν δοκίμασα ποτέ και δεν ξέρω εάν υποστηρίζει (πρέπει).
Ωστόσο δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα πέρα από την συσκευή την ίδια που είναι αργή σαν χελώνα.
Και η δική μου συσκευή από Plaisio ήταν αγορασμένη.. -
Ο/H gsfak έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gsfak έγραψε:
-
Σε ευχαριστω πολυ! Πραγματι προχωρησα στην TW και κλειδωσα και bootloader κανονικα.. Το προβλημα που εμφανιστηκε ήταν άλλο!!.. .Ενω αρχικα ειδα miui dialer και ηχογραφηση κλησεων οποτε και χάρηκα, λιγο αργότερα η ηχογράφηση κλήσεων είχε εξαφανιστεί!!! Έφαγα σχεδον μιση μέρα στις δοκιμές και να επαναφέρω κάθε φορά τα πάντα, έκανα factory reset & erase data όμως εξακολουθούσε να μην εμφανίζεται...
Μετα απο ξανα ξεκλείδωμα και φλασαρισμα της ιδιας TW, εμφανίστηκε ξανά κατα το αρχικό setup, ΠΡΙΝ όμως την σύνδεση σε wifi παρόλο που είχε 5G data... υποθέτω ότι σχετίζεται με τον system apps updater ο οποίος απο default εχει αυτόματα updates μεσω wifi.. Ομως τι update ή setting ειναι αυτό που οταν περάσει μετα δεν φεύγει παρα μόνο με φλασαρισμα ξανα?? Έχω φάει τον κόσμο και βρήκα μόνο πληροφορίες για overlay packages χωρις να έχω σύγκριση του πριν με το μετά.. Είχα σκοπό να το κάνω άλλη μια φορά και πριν οποιαδήποτε σύνδεση να κρατήσω ότι λεπτομέρεια μπορέσω όμως το mi unlock tool με κλείδωσε!! Έχω λέει υπερβεί τα unlocks για αυτο το μήνα!... καινούριο και αυτο? (2-3 φορες πρεπει να το εκανα..)
Αυτα προς το παρόν , οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... ακόμα και στα backup της συσκευής και μεσα στα settings της εφαρμογης (αρχείο bak) υπάρχει ως entry το call recording καθώς και ως activity που αν το σηκώσεις ανοίγει την οθόνη με το setting χωρις βέβαια να μπορεί να κανει κάτι...
Από την άλλη η TW rom αν δεν είχε αυτό το θέμα μου φάνηκε σχεδόν όμοια με την xiaomi.eu με άπειρες γλώσσες μέσα και απόλυτα λειτουργική χωρίς τις βλακείες της google...
Υ.Γ. αυτο που αναφέρεις για περιοχή δυστυχώς δεν υπάρχει.. (πλεον.. ισως υπηρχε παλαιοτερα?).. εννοω δεν υπαρχει επιλογη region παρα μονο γλώσσα.. μου ειπαν οτι στην RU μπορείς να επιλέξεις region και οτι εκει πιθανως να δουλεψει αφου και εκει εχει ηχογραφηση αλλα προς το παρον δεν μπορω να δοκιμασω... -
Καλησπερα αφου έληξε το μπαν ηρθα σε επικοινωνία με το τύπο τον πλήρωσα εκεινος μου ειπε οτι θελεις απο χρήμα του εστηλα μεσω paypal 15 ευρω του εδωσα τον κωδικο επιβεβαιωσης τώρα περιμενω απο εκεινον αμα παρω την άδεια μου ειπα αμα αποτυχω θα σου στηλω τα χρήματα πίσω.
Μαλλον θα περιμενει να παει 19:00 για να παρει την άδεια -
Δυστυχώς δεν μπορεσε έχει θεμα ο λογαριασμος μου εγω πιστευω οτι ειναι πολύ παλιός μου πεστρεψε και τα χρήματα πίσω.
Μου είπε να φτιάξω καινούργιο και να διαγράψω τον παλιό για μην μπρικαρω βρε παιδια το κινητό μπορει κανεις να μου θυμισει την διαδικασία; λογικά πρεπει να κανω factory reset γιατι ειναι δεμενο το κινητο με αυτον τον λογαριασμό -
mparaxir εχεις π.μ.
Ο/H mparaxir έγραψε:
Δυστυχώς δεν μπορεσε έχει θεμα ο λογαριασμος μου εγω πιστευω οτι ειναι πολύ παλιός μου πεστρεψε και τα χρήματα πίσω.
Μου είπε να φτιάξω καινούργιο και να διαγράψω τον παλιό για μην μπρικαρω βρε παιδια το κινητό μπορει κανεις να μου θυμισει την διαδικασία; λογικά πρεπει να κανω factory reset γιατι ειναι δεμενο το κινητο με αυτον τον λογαριασμό
-
Καλημερα ευχαριστώ.τελικα αποσυνδεθηκα απο τον παλιο λογαριασμο μου και έφτιαξα καινούργιο με άλλο εμαιλ.ετσι κρατησα τον παλιό μου για τις αλλες συσκευες που έχω ειχα φτασει και επιπεδο 5 ήταν κρίμα.
Τωρα με τον καινουργιο λογαριασμο είναι καθαρή η συσκευή πρέπει να κλεισω τις 30 ημέρες και θα δω μπορεί να παρω και άδεια επίσημα.
Πιστευω οι πολυ παλιοί λογαριασμοί τρώνε μαύρη λίστα απο την xiaomi η ειχε δει η xiaomi χλομό λιγο αυτο οτι το redmi note 4x τοτε το ειχα ξεκλειδωσει και ειχα περασει custom ron
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0