καλησπερα αφου περασαν 35 ημερες με τον νεο λογαρισμαο ηρθα παλι σε επικοινωνια και εχθες τα καταφεραμε πηρα αδεια ξεκλειδωματος σε 72 ωρες ξεκλειδωνω
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Μας γκάστρωσε η Xiaomi αλλά επιτέλους έχουμε ευχάριστα νέα..
-
-
@MIUI_ART Δημήτρη άμα δεν απευθηνομουν στο παλικάρι δεν θα ξεκλείδωμα παρολου με τον νεο λογαριασμό δοκιμασα δυο φορες απο το app xiaomi community τιποτα τζιφος.
Η xiaomi πολυ απλα δεν θελουν να ξεκλειδώσουμε παλι καλα υπάρχουν μερικοί που ξερουν μαλλον τα κόλπα.
Τωρα ψαχνω οταν ξεκλειδωσω καμια αξιόπιστη custom rom να περάσω θα δω ακόμα το πρώτο παντός που θα κανω οταν ξεκλειδωσω να γυρίσω πίσω στην hyperos 1.0.6. που ηταν παρα πολύ σταθερή χωρις κολληματα η hyperos 2 είναι απλα τραγική και εχει παρει πολλες αναβαθμίσεις χωρις ουσιαστικα να διορθώσουν υπερθερμασεις κινητου μπαταρια να κατεβαινει σαν νερό και κολλήματα -
Γεια σας.
Έχω να ξεκλειδώσω xiaomi και να περάσω ασιατική ρόμ, από περσυ (2024), έχει αλλάξει κάτι;
Φίλος, μου ζήτησε σε redmi του, να του επαναφέρω την εγγραφή κλήσης, οπότε λέω να του κάνω αίτηση ξεκλειδώματος bootloader και σε 72 ώρες πέρασμα ρομ ινδονησίας, fastboot, σωστά;
Στο τελικό κλικ, επιλέγω το default "format and lock" ή το δίπλα "format and keep unlock" ?
Αφού του περάσω ρομ, δε θα ασχοληθεί άλλο ο φίλος με αλλαγές ρομ κτλ πάλι. -
Nα ρωτήσω, γιατί δεν γίνεται πράσινο το unlock button στο χιαομι flash tool ?
Στο κινητό φίλου:
Έφτιαξα νέο λογαριασμό χιαομι,με χρήση κινητου τηλεφωνου το δικό μου τηλέφωνο (η κάρτα σιμ είναι στο δικό μου τηλέφωνο).
Έχω επιλέξει το usb debugging kai την άλλη ρύθμιση στο κινητό φίλου, το βάζω σε fastboot, κάνω login και στο πρόγραμμα, δοκίμασα και με 2 καλώδια, αλλά το "unlock" κουμπί παραμένει γκρι.
ΞΕχνάω κάτι;
μήπως θέλει να βάλω τη σιμ μου στο κινητό φίλου;
Μια ενέργεια "εγγραφής συσκευής με σιμ", την κάνουμε πριν το unlock? μου θυμίζει κάποιος; -
Δοκίμασα και το "εγγραφή συσκευής με λογαριασμό" έχοντας τη σιμ μου στο κινητό του φίλου, έγινε, αλλά και πάλι δεν αναγνωρίζει το μι φλασh unlock tool, το κινητό.
δοκίμασα από 2 υπολογιστές, με 2 καλώδια, τιποτα.
κάποια ιδέα τί χάνω; -
-
@Pentozalis πρεπει να κλεισεις 32 ημερες ενεργος στο xiaomi cummounity για να παρεις αδεια ξεκλειδωματος που και αυτο πολυ δυσκολο πλεον διαβασε τι εχω γραψει ποιο πανω
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έχει εγκριθεί η άδεια από την Xiaomi για το Unlock του Bootloader ?
Θα δοκιμάσω και τις επόμενες ημέρες από 2 άλλους υπολογιστές μου.
Μήπως αν χρησιμοποιούσα στο κινητό του φίλου, τον δικό μου κωδικό Xiaomi όπου έχει εγκριθεί το ξεκλείδωμα από πέρσυ, θα βοηθούσε να κάνω το ξεκλείδωμα και μετά την αλλαγή ρομ; -
-
Ο/H Pentozalis έγραψε:
Γεια σας.
Έχω να ξεκλειδώσω xiaomi και να περάσω ασιατική ρόμ, από περσυ (2024), έχει αλλάξει κάτι;
Φίλος, μου ζήτησε σε redmi του, να του επαναφέρω την εγγραφή κλήσης, οπότε λέω να του κάνω αίτηση ξεκλειδώματος bootloader και σε 72 ώρες πέρασμα ρομ ινδονησίας, fastboot, σωστά;
Στο τελικό κλικ, επιλέγω το default "format and lock" ή το δίπλα "format and keep unlock" ?
Αφού του περάσω ρομ, δε θα ασχοληθεί άλλο ο φίλος με αλλαγές ρομ κτλ πάλι.
μονο αν αλαξεις το ρετζιον στην ρομ που εχεις βαλει επανερχαιτε αλλα κ αυτο παλι εχει εξαφανιστει οπως ειπαν τα παιδια απο τις ρυθμισεις δεν μπορεις να αλαξεις περιοχη εγω δεν εχω δοκιμασει ο ιδιος γτ δεν εχω νεα συσκευη εχω μεινει στο poco f3 με παλαιοτερο λογισμικο επισης θα μπορουσαμε επι πληρωμης παλι με με auth flash tool χωρις ξεκλειδωμα bootloadewr απο fastboot se edl μεσω σεβερ
και φλασαρισμα σε edl να περασουμε ινδονησια η ταιβαν αλλα οπως ανεφερα στα νεα update εξαφανιζετε η ηχογραφηση κλησεων οποτε δεν καποια λυση ουτε εγγύηση να σ δωσω αν φλασαρεις καποια αλλη ρομ θα δουλεψει τα χει κανει γενικα σκ@τ@ η σαομι που ουτε αυτη ξερει τι κανει μια σωστη απαντηση δεν μπορει να δωσει γ ολλα αυτα ηχογραφηση μονο σε κινεζικα
τηλεφωνα που ερχονται με το κινεζικο λογισμικο πλεον με αγγλικα και κινεζικα μονο που τα εχει default ολλα αυτα δεν ξερω ανα θα αλαξει κατι, αν θα βρεθει αλος τροπος γ την ωρα ενα χαος απλα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0