γεια σας ρε παιδες.Μιλησα σημερα με εναν που με ειχε ξεμπρικαρει το F3..μου ζητησε να του στειλω το αυτοκολλητο της συσκευης πισω.μου ειπε ξεκληδωνει..αναμενω τιμη,τι να πω
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
κράτα μας ενήμερους φίλε μου... Τι να έχει βρει, που δεν το ξέρει κανείς!!!! Μυστήριο...
Εγώ ψάχνω όλη μέρα κ βρίσκω μόνο ανθρώπου που ρωτάνε πως να ξεκλειδώσουμε ... λύση δεν βρήκα να προτείνει κάποιος κάτι.. -
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
κρατά μας ενήμερους φίλε μου... Τι να έχει βρει, που δεν το ξέρει κανείς!!!! Μυστήριο...
Εγώ ψάχνω όλη μέρα κ βρίσκω μόνο ανθρώπου που ρωτάνε πως να ξεκλειδώσουμε ... λύση δεν βρήκα να προτείνει κάποιος κάτι..
- σωτηρη ετσι και αλλιως με πληρωμη ειναι....το θεμα ειναι να βρεθει δωρεαν λυση....
- σωτηρη ετσι και αλλιως με πληρωμη ειναι....το θεμα ειναι να βρεθει δωρεαν λυση....
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
γεια σας ρε παιδες.Μιλησα σημερα με εναν που με ειχε ξεμπρικαρει το F3..μου ζητησε να του στειλω το αυτοκολλητο της συσκευης πισω.μου ειπε ξεκληδωνει..αναμενω τιμη,τι να πω
Ξεμπρικάρισμα έκανε και ο jimhai από εδώ. Είχε κάνει το δικό μου, εξαιρετικός!!!! Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, ούτε αυτός έχει τη δυνατότητα να ξεκελιδώνει bootloader.
Όσον αφορά το κόστος, μου είναια απραίτητο το ξεκλείδωμα.
Θα μπορούσα να πληρώσω, αλλά όχι 80 ευρώ. 20-25, βαριά 30... Τι να πω? -
Ο/H TziMcN έγραψε:
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Θα μπορούσα να πληρώσω, αλλά όχι 80 ευρώ. 20-25, βαριά 30... Τι να πω?
-
Με ποιο τρόπο το κάνει όμως ;;; Είναι ασφαλές;;;
Βέβαια θα μου πεις πότε είναι ασφαλές;;;; -
Ο/H TziMcN έγραψε:
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
επισης δεν ειναι με λογαρισαμο μι δλδ δεν ξεκελιδωνει στο δικο σας λογαρισμο και να καταχωρηθει ο σειριακος της συσκευης στο δικο σας μι λογαρισμο, ωστε να μπορει καποιος αν ποτε ξαναπαθει κατι, ειτε το κλειδωσει καταλαθος, οτι θα μπορει να το ξαναξεκλειδωσει με τον λογαρισμο του τζαμπα
θα πρεπει ξανα πληρωμη με την ιδια διαδικασια...!! αυτες οι επι πληρωμη υπηρεσίες υπαρχουν καιρο οχι τωρα αλλα το κοστος και ο τροπος οπως αναφερα δεν νομιζω να βολευει κανεναν..!!
αυτο που προτεινω εγω να κανουμε υπομονη και πιστευω οτι και παλι καποιο παραθυρακι θα βρουμε ..!!! επισης σε οσες συσκευες hard brick εχω ξεμπρικαρει και υπαρχει miui 14 περναμε αυτη και οχι την τελευταια hyperos για αν εχουμε περισοοτερη ευλυγισία στις επιλογες ξεκλειδωματος bootloader στο hyperos
ειναι πιο δυσκολα τα πραηματα!!! στα mtk cpu συσκευες υπαρχουν και δουλεύουν εργαλεία free σε mtk brom preloader mode να ξεκλειδωσοιυν σε νεες συσκευες snap δεν υπαρχει παρα μονο μεσω σερβερ οπως αναφεραμε παραπανω..!!
εγω πιστευω πως θα βρουμε κανα παραθυρακι παλι, μεσω xda , github, η τουλαχιστον να γινουν προσιτές οι τιμες, !! 80 και 60, πιστευω οτι δεν αξιζει το κοπο και με τις δυνατοτητες που δινει..!! -
Ο/H jimxai έγραψε:
Ο/H TziMcN έγραψε:
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
επισης δεν ειναι με λογαρισαμο μι δλδ δεν ξεκελιδωνει στο δικο σας λογαρισμο και να καταχωρηθει ο σειριακος της συσκευης στο δικο σας μι λογαρισμο, ωστε να μπορει καποιος αν ποτε ξαναπαθει κατι, ειτε το κλειδωσει καταλαθος, οτι θα μπορει να το ξαναξεκλειδωσει με τον λογαρισμο του τζαμπα
θα πρεπει ξανα πληρωμη με την ιδια διαδικασια...!! αυτες οι επι πληρωμη υπηρεσίες υπαρχουν καιρο οχι τωρα αλλα το κοστος και ο τροπος οπως αναφερα δεν νομιζω να βολευει κανεναν..!!
αυτο που προτεινω εγω να κανουμε υπομονη και πιστευω οτι και παλι καποιο παραθυρακι θα βρουμε ..!!! επισης σε οσες συσκευες hard brick εχω ξεμπρικαρει και υπαρχει miui 14 περναμε αυτη και οχι την τελευταια hyperos για αν εχουμε περισοοτερη ευλυγισία στις επιλογες ξεκλειδωματος bootloader στο hyperos
ειναι πιο δυσκολα τα πραηματα!!! στα mtk cpu συσκευες υπαρχουν και δουλεύουν εργαλεία free σε mtk brom preloader mode να ξεκλειδωσοιυν σε νεες συσκευες snap δεν υπαρχει παρα μονο μεσω σερβερ οπως αναφεραμε παραπανω..!!
εγω πιστευω πως θα βρουμε κανα παραθυρακι παλι, μεσω xda , github, η τουλαχιστον να γινουν προσιτές οι τιμες, !! 80 και 60, πιστευω οτι δεν αξιζει το κοπο και με τις δυνατοτητες που δινει..!!
γιατι να πανε στους ρωσους
-
κανε υπομη λιγο ακομη κ αυτα ειναι αναλογα με τα εργαλεία α και τους σερβερ τους ποιο θα ναι online εκεινη τη στιγμη να ψαξω κ λιγο τιμες καθε τουλ κ σερβερ που ειναι τωρα πανω κατω και βλεπουμε και ποια συσκευη εχει ο καθενας με ποια ενημερωση μπας και υπαρχει καποιαο παραθυρο
-
Ο/H jimxai έγραψε:
κανε υπομη λιγο ακομη κ αυτα ειναι αναλογα με τα εργαλεία α και τους σερβερ τους ποιο θα ναι online εκεινη τη στιγμη να ψαξω κ λιγο τιμες καθε τουλ κ σερβερ που ειναι τωρα πανω κατω και βλεπουμε
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Ο/H jimxai έγραψε:
κανε υπομη λιγο ακομη κ αυτα ειναι αναλογα με τα εργαλεία α και τους σερβερ τους ποιο θα ναι online εκεινη τη στιγμη να ψαξω κ λιγο τιμες καθε τουλ κ σερβερ που ειναι τωρα πανω κατω και βλεπουμε
-
παιδια....κακα τα ψεμματα ταρίφες εχουν ολοι απο 60-85 και οπου τα πιασουν...μην περιμενετε πιο χαμηλες τιμες,,,,και αν λεω αααν υπαρξουν χαμηλες τιμες θα ειναι μετα απο κανα χρονο....της ταξεως των 30 ευρω..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0