Ο/H paulk έγραψε:
δεν ξερω πως το εκανε,,,αλλα και το αλλο θεμα ειναι αν σε αφηνει να κανεις add το λογαριασμο σου στην συσκευη...εσενα σε αφηνει;οχΟ/H Oneironaut84 έγραψε:
δε καταλαβα πως το ελυσε..πως το εγκατεστησε το settingsαποα υτο το repo.. ποιο repo
![]()
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Ο/H paulk έγραψε:
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
δε καταλαβα πως το ελυσε..πως το εγκατεστησε το settingsαποα υτο το repo.. ποιο repo
Γιατι εγω εβαζα τα settings.apk αλλα δεν μπορουσα να βαλω τον λογαριασμο μου. -
Εγώ κουράστηκα να περιμένω και να ψάχνω. Θα πληρώσω.
Jimxai μπορείς να αναλάβεις?
Εχω το f6 pro.
Ή ακόμα καλύτερα, μπορεί κάποιος να περάσει την ταιβανέζικη μέσω κάποιου tool? Αυτό που είχα λινκάρει δε δουλεύει. -
Ο/H TziMcN έγραψε:
Εχω το f6 pro.
Ή ακόμα καλύτερα, μπορεί κάποιος να περάσει την ταιβανέζικη μέσω κάποιου tool? Αυτό που είχα λινκάρει δε δουλεύει.
-
Γιατί με ενδιαφέρει το call recording, το οποίο η Ταιβανέζικη το έχει out of the box.
Επίσης, το τελευταίο 6μηνο μου έτυχε να κάνω δύο πληρωμές με google wallet και να μη δουλεύει. Εννοείτε ότι το play integity fix είχε βγάλει ενημέρωση, η οποία ΕΥΤΥΧΩΣ πήγε κατ ευχήν (εννοώ την κατέβασε αυτόματα, την εγκατέστησε, έκανε επανεκκίνηση και μπούταρε πάλι κανονικά, πολλά τα στάδια, μου έχει τύχει να συμβεί στραβή σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω), παρόλα αυτά ήμουν σε ταμείο με ουρά, και μέχρι να γίνουν όλα αυτά ψιλοαγχόθηκα.
Το ψήνουν να μην αξίζει πλέον το ρουτάρισμα, ή τουλάχιστον για μένα. Είμαι κοντά στα 46, τα έζησα, κουράστηκα, θέλω πιο εύκολα και ξεκούραστα πράγματα πλέον.
Το μόνο που θα μου λείψει είναι το adaway, αλλά μάλλον θα αγοράσω κανα adguard και θα δούμε πώς θα πάει με αυτό... -
Ο/H TziMcN έγραψε:
Εχω το f6 pro.
Ή ακόμα καλύτερα, μπορεί κάποιος να περάσει την ταιβανέζικη μέσω κάποιου tool? Αυτό που είχα λινκάρει δε δουλεύει.
-
Ο/H TziMcN έγραψε:
Εχω το f6 pro.
-
Σου στέλνω μνμ.
-
Τελικά βρέθηκε κάποια λύση ή πάμε για πληρωμή;
-
Τελικά ούτε με πληρωμή έγινε η δουλειά. Με ένα Redmi Turbo 3 harry Potter Edition δεν μπόρεσε να το ξεκελιδώσει. Λέει έχει premium server αλλά κοστίζει γύρω στα 150€!!!! Καλά πάω και παίρνω άλλο άμα είναι.
-
Καλησπέρα σε όλους
Δε ξέρω αν έχει καμία σχέση με το ξεκλείδωμα, αλλά σήμερα δοκίμασα κ τελικά έκανε συγχρονισμό μηνυμάτων κ κλήσεων, κάτι που δεν γινόταν τις προηγούμενες μέρες... -
σωτηρη δεν εχε
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους
Δε ξέρω αν έχει καμία σχέση με το ξεκλείδωμα, αλλά σήμερα δοκίμασα κ τελικά έκανε συγχρονισμό μηνυμάτων κ κλήσεων, κάτι που δεν γινόταν τις προηγούμενες μέρες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0